Broj 278
Početna > Planeta > Pet stvari koje niste znali o Bredliju Kuperu

Pet stvari koje niste znali o Bredliju Kuperu

1. Bredli Kuper rođen je 5. januara 1975. u Filadelfiji. Njegova majka Glorija je italijanskog porekla, dok otac Čarls ima irske krvi. Jedno vreme radio je kao novinar dok nije shvatio da je gluma njegova prava ljubav.
2. Prvu ulogu imao je 1999. u hit seriji Seks i grad, a onda i u seriji Alijas. Ubrzo je počeo da dobija uloge u velikim projektima, a brojni magazini proglašavaju ga za najseksepilnijeg muškarca na svetu i najpoželjnijeg neženju.
3. Iza sebe ima brak s glumicom Dženifer Esposito od koje se razveo posle šest meseci u maju 2007. Dve godine je bio u vezi sa Rene Zelveger, a iako se nagađalo da su na korak od izgovaranja sudbonosnog da, početkom 2011. i ova veza je okončana.
4. Nakon toga šuškalo se da je uplovio u romansu s latino divom Dženifer Lopez, ali glumac je negirao ove tvrdnje. Glumica Zoe Saldana zbog njega je ostavila verenika s kojim se zabavljala preko 10 godina, ali ni ta veza nije potrajala. Nedavno je viđen sa Skarlet Johanson u jednom holivudskom restoranu, a žuta štampa ovih dana piše da je romansa s još jednom koleginicom na pomolu.
5. U jednom intervjuu otkrio je da je prestao da pije jer ga je alkohol zamalo koštao života. „Došao sam do tog momenta u kom sam shvatio da treba da prestanem sa alkoholom. Morao sam da prelomim ukoliko sam želeo da nastavim sa životom", rekao je Bredli i dodao da je neko vreme odlazio u savetovalište na terapiju koja mu je pomogla da se odvikne od alkohola, ali i postane bolji u međuljudskim odnosima.