Broj 277
Početna > Planeta > Pet stvari koje niste znali o Kajli Minog:

Pet stvari koje niste znali o Kajli Minog:

1. Kajli Minog, koja je nedavno izabrana za ženu godine britanskog magazina Glamur, rođena je 1968. u Australiji. Sa sestrom Deni odmalena je nastupala u australijskim televizijskim serijama. Prvu ulogu imala je s 11 godina u seriji The Sullivans, a slavu je stekla glumeći devojku iz susedstva u sapunici Neighbours.
2. Kada je 1987. s ekipom iz serije nastupala na dobrotvornoj priredbi u Melburnu gde je i pevala, zapazili su je lovci na talente pa je ubrzo potpisala ugovor s izdavačkom kućom Mašrum rekords. Zahvaljujući velikom uspehu u Australiji, devetnaestogodišnja Kajli odlazi u Englesku, gde izdaje prvi album Kylie, koji je prodat u više od sedam miliona primeraka.
3. S izlaskom trećeg albuma Rhythm Of Love devedesetih godina menja imidž i od devojčice postaje sofisticirana žena. Počinje da ističe erotsku stranu i češće iznenađuje javnost sve otvorenijim nastupima.
4. Nakon što je 2005. iznenada prekinula turneju, saznalo se da ima tumor. Nakon objave ove vesti čak 40 odsto više žena prijavilo se za mamografiju u prve dve nedelje od objave njene dijagnoze. Tako je nastao izraz „Kajli efekat". Posle operacije podvrgla se šestomesečnoj hemoterapiji, a već 2006. objavljeno je da je lečenje uspelo.
5. Iako je imala više dugih veza, nikada nije bila raspoložena da priča previše o privatnom životu. Posle raskida veze sa francuskim glumcem Olivjeom Martinezom, počela je vezu sa španskim modelom Andresom Velenkosom, ali je nedavno rekla da još uvek ne pomišlja na brak i decu.