Broj 276
Početna > Zanimljivosti > Kako se neguje Irina Radović

Kako se neguje Irina Radović

Koliko pažnje posvećuješ nezi lica i tela?
Iako znam da su nega i pravilan način ishrane jako važni, ipak verujem da je najbitnije unutrašnje zadovoljstvo. Nema tog preparata koji će da učini da sijaš koliko onaj osećaj zadovoljstva zbog nekoga ili nečega.

Koliko često odlaziš na kozmatičke tretmane?
Imam sreću da imam divne prijateljice dermatologe u Antiaging centru čiji saveti su zlata vredni. Stručnost ovih dama uliva mi poverenje. Odem jednom u 15 dana kod njih da mi osveže lice maskom sa vitaminom c, a u ovom letnjem periodu bih preporučila i crio lift tretman koji često sebi priuštim. Mislim da su masaže lica ono što mi jako prija i daje vitalnost.

Najdragoceniji savet koji si dobila od kozmetičara kada je nega u pitanju?
Najdragoceniji savet koji je vrlo brzo dao i efekte je da umesto mlekom za skidanje šminke, koliko god kvalitetno bilo, šminku skidam micelarnom vodom Exfoliak.

Šta si ove sezone novo kupila od šminke?
Više sam kupovala kremice za lice i telo.  Mleko za telo sa mirisom limuna Dr Hauscha je moj letnji favorit, a leti se bas slabo šminkam, uglavnom kupujem sjajeve za usne.

Omiljeni lak za nokte?
Uglavnom koristim opi lakove, najčešće koristim koralno crvene iako ponekad stavim i frenč jer mi sa njim nokti izgledaju najurednije. Nikad ne stavljam ove ,,moderne" plave, žute i zelene boje.

Kako održavaš kondiciju i vitku figuru?
Nemam nikakve specijalne treninge osim što volim da plivam i šetam.

Imaš li omiljeni parfem?
Chanell Chance i Gucci Guilty.