Broj 275
Početna > Zanimljivosti > Kako se neguje Nevena Adžemović

Kako se neguje Nevena Adžemović

Kojih se pravila nege uvek pridržavaš?
Redovno hidriram lice i telo odgovarajućim preparatima. Pristalica sam prirodnih proizvoda, ne upotrebljavam skupe, firmirane i parfimisane kreme.
Imaš li rituale ulepšavanja kojima počinješ i završavaš dan?
Posle jutarnje higijene lica redovno namažem Eucerin kremu koja najviše odgovara mom tipu kože. S obzirom da imam suvu kožu vodim računa da redovno, ujutro i uveče nanosim upravo ovu kremu. Ponekad na lice stavim i neku masku iz domaće radinosti.
Odlaziš li na kozmetičke tretmane?
Zaista retko idem kod kozmetičara. Osim što mi takvi tretmani oduzimaju mnogo vremena, mislim da sam još uvek mlada i da moja koža ne zahteva tako intezivnu negu. S druge strane, volim masaže i ostale tretmane koji relaksiraju. Na primer, nedavno sam na odmoru u Turskoj isprobala tursko kupatilo koje mi je je jako prijalo.
Imaš li poseban režim ishrane i kako održavaš kondiciju?
Iako imam dobru genetiku redovno vežbam. Upravo su mi vežba i uravnotežena ishrana pomogli da izgubim 35 kilograma koje sam dobila u trudnoći. Kada hoću da oslabim izbacim slatkiše i hleb i jedem voće i povće.
Kako neguješ kosu?
Uglavnom u frizerskim salonima. Redovno mi frizeri nanose pakovanja i maske. Kosa mi je trenutno jako duga, svi me kritikuju da bih trebala da je skratim!
Kakav manikir voliš?
Već neko vreme stavljam trajni frenč u vidu gela za nokte koji se ne skida po mesec dana. Na taj način su mi nokti uvek uredni i lepi i dozvoljavaju mi da neometano radim sve kućne poslove.
Koji parfem najviše voliš?
Trenutno mi najviše odgovara Lady Milion.

Pripremila Suzana Obradović