Broj 274
Početna > Zanimljivosti > Vodite ljubav kao gejše

Umetnost zavođenja

Vodite ljubav kao gejše

Gejše, japanske umetnice zavođenja, sinonim su za lepotu, otmenost, šarm, ali i za sposobnost da zadovolje muškarca. Neke od njihovih tradicionalnih tehnika preuzele su i žene iz Evrope kako bi u svoje brakove unele nešto novo. Otkrivamo vam čuvene trikove Japanki, a na vama je da ih isprobate

- Ne budite škrti na rečima. Pohvalite ga svaki put kada doživite orgazam. Žene obično ne vole kada ih muškarci „dižu u zvezde" svaki put posle seksa, dok je s muškarcima potpuno drugačije. Oni jednostavno žele da znaju da li su zadovoljili ženu. Zato, kad sledeći put doživite vrhunac, obavezno mu dajte do znanja da je on zaslužan za to. Biće presrećan kada mu kažete da je najbolji ljubavnik na svetu.

- Neka se oseća kao junak. Svaki put kad mu pokažete koliko vam prija njegovo nastojanje da vas zadovolji, on će se osećati kao junak. Njegov ego će narasti do neba, osećaće se važno i želeće stalno da vam ugađa. To ne mora da se odnosi samo na seks. Ako se potrudite i istaknete kvalitete koje najviše volite kod svog partnera, onda će vam ih on stalno pokazivati.

- Slavite njegovu muškost. Vaš partner će biti oduševljen ako određeno mesto u spavaćoj sobi posvetite samo njemu. Znaće koliko vas inspiriše njegova seksualnost, jer ste delić svog životnog prostora posvetili njegovoj muškosti. Na to mesto možete da stavite njegove fotografije, poruke, pesme, mirišljave sveće... S vremena na vreme menjajte ukrase, jer ćete mu tako pokazati da vas stalno intrigira.

- Ne odbijajte da vodite ljubav. Kada vas boli glava ili vam stvarno nije do seksa, pokušajte da mu to saopštite na lep način. Možete da kažete: „Volela bih da vodimo ljubav, ali zaista me boli celo telo. Ujutru ću se mnogo bolje osećati, pa možemo da se igramo čim se probudimo". Ukoliko budete grubi i nezainteresovani, on će se osećati loše jer će misliti da vas više ne privlači.

- Često menjajte poze. Promenom poze ne samo da ćete otkriti nove osećaje već ćete i partneru pokazati da želite da uživate. Zajedno otkrijte šta želite i ne plašite se da probate.