Broj 274
Početna > Zanimljivosti > U STILU LANE DEL REJ

MODNA TRANSFORMACIJA

U STILU LANE DEL REJ

Akcija je počela! Jelena Ranđelović je poželela da izgleda poput pevačice a naš stručni tim joj je ostvario želju. Farbanje, šminkanje, nadogradnja noktiju, modni detalji i korak po korak slikanje u velikom stilu je počelo

VLADIMIR SIMIĆ- hair guru
1.Pošto Jelena ima prirodnu svetlo braon kosu u visini šestice kako bih došli do potpunog efekta Lane Del Rej pomešao sam dve nijanse Pall Michel farbe- nijansu narandžaste i crvene. Miks boja sam začionio sa Color Shots-om koji je tajni sastojak za postizanje nijanse kose kao sa slike Lane Del Rej. Kosu smo oprali kolor šamponom koji štiti postojanost i sjaj dobijene boje.
 2. U stili frizure ove dive koristio sam Amica presu za kosu koja pravi talase ali pre toga sam stavio Pall Mishel exspress style koji je odličan preparat koji štiti dlaku od toplote pegle.
3. Napravljene talase uvijam sa šnalicama koje daju volumen jer onda kosa izgleda poput lavice, izrazito bujno i nežno.
4.Poslednji detalj koji često vidimo na Lani je podizanje kose sa strane sa jednim efektnim detaljem koji je krasi.

ANA PINK- make up artist

1. Jeleni sam prvo stavila kremastu bazu radi postojanosti šminke pa laganu podlogu. Zatim sam joj stavila Inglot tečni puder koji se najbolje nanositi širokom četkom od prirodne dlake.
2. Korektor treba lagano utapkavati šire oko očiju pa celo lice se fiksira puderom u prahu. Kako bi postigli autentičan izgled Lane Del Rej, Jeleni sam oblikovala obrve poput njenih na slici.
3. Sledeći korak kod postizanja ovog efekta je nanošenje zlatne Inglot senke kod očiju na gornji kapak celom širinom a u ćoškovima je naglašena bronzana nijansa.
4. Zatim je bitno da se kreon dobro i temeljno nanese u sam koren gornjih trepavica. pa tek naneti prvo Maskara se prvo nanosi na gornje trepavice pa tek onda u sam koren zalepiti veštačke trepavice. Ovde sam koristila Inglot veštačke trepavice koje su izrazitog kvaliteta a koje su duže na krajevima, baš poput trepavica koja Lana ima na slici.
5. Rumenilo je mat tamno lila koje se stavlja na sam vrh obraza.
6. Poslednji detalj su usne koje sam prvo uokvirila olovkom a onda nanela tamniji ružičast karmin. Pa zatim se preko nanosi providan sjaj radi volumena usana.

NOKTI - “Pošto Jelena ima veoma kratke nokte, prvo smo joj nadogradili nokte a zatim isturpijali na izrazit špic koji je sada izuzetno moderan kod holivudskih diva. Za identičan izgled Laninin noktiju špiceve sam premazala krv crvenim Opi lakom za nokte”- ističe manikirka Vanja.

IVANA JURČIĆ- fotograf
Ovu sliku Lane Del Rej je slikao jedan od mojih omiljenih fotografa Mario Testino pa sam kod finalnih slika upravo koristila svetlo koje poput ovog sa fotografije.

JELENA: “Ovaj dan nikada neću zaboraviti, želela sam da izgledam kao Lana Del Rej na ovoj slici a sad se stvarno i osećam kao ona. Hvala savršenoj ekipi akcije “U stilu zvezde” na ovoj modnoj transformaciji”

PRIJAVITE SE!
Osećajte se i vi poput poznatih zvezda i izgledajte kao one. Sledeća modna transformacija je sad već legendarna pevačica Amy Winehouse koja je karakteristična po svom stilu. Ukoliko želite da izgledate kao ova legendarna pevačica prijavu sa slikom i brojem telefona nam pošaljite na stil&stil-magazin.com i budite spremne na potpunu transformaciju.