Broj 274
Početna > Zanimljivosti > Kako se neguje Ivana Kuzmanović

Kako se neguje Ivana Kuzmanović

Čime negujete lice?
Lice čistim Clinic losionom nakon što ga operem Clinic mild tečnim sapunom, a onda na njega nanosim kremu za noć Eucerin, a za dan Colić koju sam počela da koristim nedavno i prijatno sam iznenađena i zadovoljna efektima. Maske za lice koristim relativno često, u kombinaciji pripremljenih ili prirodnih koje pravim sama, a veliko poverenje poklonila sam zelenoj glini koja je čudotvorna.

Na koji način se borite protiv bora?
Ne borim se. Valjda me baš zbog toga i ne napadaju.

Ako treba da se skockate za deset minuta, šta uradite?
Pod uslovom da mi je kosa čista, sve drugo je lako. Šminku nanosim brzo jer je dugi niz godina prakse iza mene. Važna mi je podloga, a to je već godinama Siseido duble balanced. Kad baš želim da blesnem, stavim ogrlicu od bisera i biserne minđuše.

Kako održavate kondiciju i vitku figuru? Kako se pripremate za leto?
Do ove godine pripremala sam se tokom cele godine, redovnim vežbanjem i džogingom. Nikada se ne prejedam, a s vremena na vreme upražnjavam čišćenje organizma sokovima ili gladovanjem od tri dana. Ovog leta imaću nekoliko kilograma više jer početkom juna na svet dolazi moj sin prvenac.

Kakav manikir volite?

S obzirom na to da mi je rad na tastaturi neuporedivo lakši bez noktiju, u poslednje vreme ih ne bojim. Međutim i dok jesam, to su uglavnom bež, nenametljivi i neupadljivi tonovi.

Koji su vam omiljeni letnji mirisi?
Ovog leta to je Burberry The beat.