Broj 273
Početna > Intervju > Ljubav me nadahnjuje

Dopisnica sa Venere

Ljubav me nadahnjuje

Hrvatska starleta i učesnica Survajvera Ava Karabatić otkriva u kakvom je odnosu s manekenom Vladimirom Vuksanovićem, kakva je kada se zaljubi i šta misli o seksu za jedno veče

Željko Vasić te je pitao: „Zašto žene često kažu da im muškarac nije potreban, sem u biološkom smislu, jesi li i ti jedna od tih žena?"
Uvek govorim da žena mora da bude nezavisna u svakom smislu, da mora da ima svoje zvanje i zanimanje, a ne da dopusti da zavisi od muškarca. Ja sam slobodna, uživam i ne treba mi niko ko bi me sputavao, a inače sam konzervativna i verujem u pravu, karmičku ljubav.

Da li su te muškarci često sputavali?

Imam taj problem što sam dominantna i pored mene se muškarci osećaju nesigurno. Puno dajem, ali puno i tražim i sa mnom nije lako. Još uvek tražim svoju srodnu dušu i nadam se da ću na tom putu upoznati nekoga ko će biti dominantniji od mene.

Šta je najzahtevnije u muško-ženskim odnosima?
Sve se promenilo, nekada je sve bilo mnogo jednostavnije, lepše i romantičnije. Više smo razgovarali, bilo je više topline, više smo se posvećivali partneru, a danas je sve manje vremena za to, ljudi brzo gube interes. I muškarci i žene žele da budu uspešni na poslu i mislim da se ljubav polako pretvara u nekakvo takmičenje.

Šta je bitno za dobar spoj muškarca i žene?
Nekakve velike vibracije, hemija i fizički izgled. To ne znači da muškarac treba da je Apolon, ali treba da osetiš nekakve leptiriće u stomaku i da se prepoznate.

Da li zavodiš ili više voliš da tebe zavode?

Uvek sam volela da se muškarci oko mene trude, ali nije mi problem ni ja da zavodim. Volim da igram igrice, malo toplo, pa malo hladno, to mi je interesantno.

Koji je najinteresantniji način na koji je neki muškarac pokušao da te osvoji?

Uvek sam privlačila mušku pažnju, a tako je i sada posle Survajvera. Bilo je tu raznih situacija od cveća, poklona, poruka, serenada ispod prozora pa sve do tetovaža. Jedan obožavalac je istetovirao moje ime na svom telu, što mi je bilo vrlo simpatično. Ipak, moje srce još uvek niko nije uspeo da osvoji.

Da li ti je u ljubavi često bilo slomljeno srce?
Moram priznati da nije, da sam ja više slamala muška srca. Moje srce je još uvek u funkciji, još uvek traži drugo srce s kojim bi se spojilo.

Da li su te u životu više puta izdali muškarci ili žene, ko te je više povredio?

Muškarci me nisu povređivali uopšte. Više sam se razočarala u žene. Žene gledaju na ženu kao na konkurenciju i mnogo su ljubomorne, a onda su spremne na sve i svašta.

Šta žene žele od muškaraca?

Da budu mažene, pažene i da muškarcima uvek budu na prvom mestu.

Nešto sasvim lično

Dosta se priča o tvom odnosu sa Vladom Vuksanovićem, jesi li zaista zaljubljena u njega?
Kad mi neko spomene Vladu, meni se odmah pojavi osmeh na licu. Mislim da više nemam reči kojim bih opisala Vladu, za njega imam samo reči hvale, on je za mene jedna divna, pametna i posebna osoba, koja mi je ulepšala boravak na ostrvu. Kada sada gledam Survajver, shvatam da su to bile prijateljske simpatije.

Da li bi volela da taj prijateljski odnos preraste u nešto više?

Volela bih da se naš odnos nadograđuje i da budemo prijatelji ceo život.

Zašto Hrvatice toliko vole srpske muškarce?

Moram priznati da su i meni Beograđani šarmantni, jako su zabavni i harizmatični. Ko zna, možda završim i sa nekim vašim momkom. (Smeh) Mada su i vaši momci slabi na Hrvatice, a posebno Dalmatinke. To je neka čudna hemija.

Kakva si kada se zaljubiš?
Kao dete u pubertetu. Ljubav me nadahnjuje. Volela bih da sam što češće zaljubljena.

Na kakve muškarce si slaba?

Padam na muške oči, a pored toga, muškarac mora da bude šarmantan, harizmatičan, pametan, mudar i mora da me drži kao malo vode na dlanu. Mora imati ono nešto.

Kakav je tvoj stav o seksu za jednu noć?
Nisam od tih devojaka, iako možda delujem slobodnije, u nekim stvarima sam vrlo konzervativna. Ne preferiram seks za jedno veče, ali ko voli nek izvoli. Više volim nežnost i toplinu, iako smatram da je seks veoma važan u muško-ženskim odnosima, ali nije presudan. Najvažnija je komunikacija.

Pitanje za Nikolu Šoća: „Da li znaš šta žene hoće, a šta muškarci žele od žena?"

 

Milica Prelević
Foto: Aleksandar Saničanin za TV Prva