Broj 270
Početna > Lepi i zdravi > Zbogom dijete

Oslabite bez gladovanja

Zbogom dijete

Ne morate da se izgladnjujete kako biste se rešili viška kilograma, dovoljno je da ishranu bazirate na pravilnim kombinacijama namirnica i da jedete uvek u određeno vreme

Dijete u cilju gubitka masti iz tela u svetu su već prevaziđene. Iako se nutricionisti slažu da se mogu dobiti izvanredni rezultati kod stanja preterane mršavosti, gihta, bubrežnih oboljenja, nekih metaboličkih sindroma, kada je u pitanju „obično" mršavljenje, to ipak nije slučaj.

Pobedite kilograme!
Doktorka Ana Gifing, stručnjak iz oblasti antiejdžing medicine, upozorava da neproverene dijete koje se plasiraju putem pisanih medija i televizije, pored jo-jo efekta (smanjivanje-vraćanje i dodatno dobijanje na težini), mogu da prouzrokuju i niz zdravstvenih problema.
- Savremen način života, tehnologija prerade hrane, veliki izbor namirnica koje u osnovi nisu hrana za ljude, ali i reklamiranje ozbiljno loših proizvoda, stvorili su armiju gojaznih ljudi širom planete, kao i galopirajuće rastući broj onih koji pate od kardiovaskularnih bolesti ili su već obolelih od neke vrste raka. Nauka je neumoljiva, a svaki organizam je priča za sebe. Medicinska praksa dokazuje da su dijete sa smanjivanjem kalorija ili nepravilno raspoređenim obrocima, potpuno pogrešne. Ne samo što ne „rade" već su veoma štetne.

Prkosite godinama
Hronoishrana dr Gifing iz dana u dan osvaja sve više poštovalaca zdravog stila života kod nas dok je u svetu postala pravi hit jer daje stopostotne rezultate kad je u pitanju gubitak patoloških masnoća u telu i očuvanje strukturnih i rezervnih masti. Isto tako, daje i dugoročne rezultate u usporavanju procesa starenja. Najsavremeniji medicinski uređaji koji se koriste u Centru za dijagnostiku dr Gifing, daju uvid u strukturu organizma, listu netolerancije na namirnice i preciznu metaboličku analizu tela.
- Netolerancija na hranu je „tihi ubica". Svakog dana u organizam unosimo neke namirnice koje nas mogu učiniti veoma bolesnim. Usled dodavanja različitih ukusa, aroma i boja, u današnje vreme ne možemo osetiti koja se hrana ne metaboliše dobro i koja stvara otrove u ćelijama. Zato je neophodno uraditi testove koji otkrivaju izvore bolesti.

Mršavite bez muke
Posledice loše tolerancije na hranu su brojne - glavobolja, kijavica, bolovi u zglobovima i mišićima, poremećaj težine, gojaznost, visok holesterol i šećer u krvi, hipertenzija, moždani i srčani udar... a brojni maligni procesi su krajnji produkt višegodišnje zatrovanosti ćelija. U procesu mršavljenja, program ishrane dr Gifing vodi do trajnih i ujednačenih rezultata, bez odricanja i mučenja.
- Ne postoji brojanje kalorija, merenje namirnica, već samo dobra kombinatorika i pravo vreme za određeni obrok. Čak je i večeru moguće pojesti kasnije uveče, ni tu nema bitnih ograničenja. Kad primenimo pravu satnicu, listu namirnica koje su štetne, metaboličku mapu organizma i vrhunsko iskustvo stručnjaka koji prate rezultate, rezultat je vrlo brzo vidljiv!

- test intolerancije na hranu
- određivanje sastava tela
- program hronoishrane
- određivanje stanja imuniteta

Izjava pacijenta

Igor T., 34 godine, lekar

Pre godinu dana sam slučajno saznao da imam pritisak 180 sa 100 i holesterol blizu 8.
Nisam imao tegobe, ništa, sve je bilo u redu, ali je šok bio ogroman. Niko u porodici nije imao ovakve tegobe. Moja žena je izlazila na sve moguće forume i većina je upućivala na to da pokušam s programom hronoishrane dr Gifing. Obavio sam sve neophodne preglede u ovom dijagnostičkom centru i započeo program, iako sam imao savete brižnih rođaka i prijatelja da odem u bolnicu i da primenim svu moguću farmakološku terapiju... Nije prošlo ni četiri nedelje, uz minimalne korekcije ishrane i navika, kao i primenu nekoliko preparata (biljnih) koje sam kupio u apoteci, od mojih tegoba nije ostalo NIŠTA... ni pritisak, ni holesterol... Od sada, terapija koju ja primenjujem u praksi je krajnje kontrolisana i veoma prirodna...

Više o ovoj izvanrednoj metodi se može pronaći na sajtu www.drgifing.com