Broj 270
Početna > Planeta > Pet stvari koje niste znali o Adamu Levinu

Pet stvari koje niste znali o Adamu Levinu

1. Iako je imao solo izlete pesmama Moves Like Jagger i Stereo Hearts tridesettrogodišnji frontmen grupe Maroon 5 Adam Levin u budućnosti će se posvetiti samo projektima u grupi koja je nastala 2001. godine.
2. Prvi album grupe objavljen pod nazivom Pesme o Džejn po pesmama koje je Levin posvetio bivšoj devojci Džejn koja ga je ostavila u srednjoj školi. Iako mediji nikada nisu saznali ništa više o njoj, nedavno je otkrio da se sa njom čuje s vremena na vreme i da je srećno udata.
3. Bio je hiperaktivno dete, pa je pokrenuo edukativnu kampanju koja se bavi ovim problemom kod dece. Pozirao je i potpuno nag za naslovnu stranu jednog magazina, a sve u cilju kako bi podigao svest o kanceru testisa. Uživa da pozira nag, a priznao je da se često u domu šeta samo u donjem vešu ili potpuno go.
4. Obožava jogu i radi vežbe pre svakog nastupa kako bi skupio dovoljno energije. Pasionirani je ljubitelj tetovaža, kojih ima na desetine. Bavi se humanitarnim radom i podržava prava homoseksualaca, posebno od kada je njegov stariji brat Majkl priznao da je gej.
5. Bio je u vezama s glumicama Kameron Dijaz i Natali Portman, a 2006. je raskinuo SMS porukom sa sveže razvedenom Džesikom Simpson. Prekinuo je dvogodišnju vezu sa manekenkom Anom Vjalicinom, a novinarima je rekao da nije siguran da li želi da se ženi. „Brak me fascinira. Želim da saznam sve o njemu, ali pre svega da odlučim da li želim to da radim. Ne bih voleo samo da uskočim u njega, jer to ne bi bilo dobro ni za koga."