Broj 270
Početna > Zanimljivosti > Naučite da šminkate

Naučite da šminkate

U Školi za medijske talente Balkan media tim u toku je upis devete generacije profesionalnih šminkera za rad na televiziji, filmu i svim vrstama javnog nastupa

Budući scenski šminkeri imaće priliku da u moderno opremljenoj šminkernici u centru Beograda, s paletama najkvalitetnije profesionalne šminke, savladaju veštinu šminkanja učeći od dugogodišnjih šminkera RTS-a i Studija B, dobitnica najprestižnijih priznanja za rad na televiziji i filmu.
Škola obezbeđuje modele, šminku i kompletan pribor za rad. Zahvaljujući dugogodišnjoj saradnji s Kompanijom Miss Yu Co, brojnim medijima i javnim ličnostima, najbolji polaznici već nakon tri nedelje počinju da primenjuju i usavršavaju naučeno na različitim javnim događajima, modnim revijama i u medijima.
Obuka obuhvata savladavanje veštine šminkanja kroz periode i epohe, scensku i korektivnu šminku, šminku za modne revije, fotografisanja, venčanja i druge svečane prilike.

PR menadžeri, novinari, snimatelji...
Balkan media tim (www.balkanmt.com) upisuje polaznike i na odsecima za PR menadžere, novinare, snimatelje i montažere. Tim predavača čine ugledni stručnjaci, profesionalci iz oblasti medija, marketinga, PR-a, advertajzinga.
Više informacija o upisu i Školi možete dobiti na tel.: 011 36 22 408 i 063 333 285