Broj 270
Početna > Zanimljivosti > Kako se neguje Marijana Zlopaša

Kako se neguje Marijana Zlopaša

Kako započinjete, a kako završavate dan kada su lepota i nega u pitanju?
Najvažnije mi je da se dobro naspavam, što je sada s bebom malo teže. Ujutru koristim losion za osvežavanja lica ili lice isprskam termalnom vodom, zatim kremu za lice sa zaštitnim faktorom i kremu za očnu zonu. Leti dodatno koristim laganu kremu za potpunu zaštitu od sunca. Pre odlaska na spavanje lice čistim penom za čišćenje lica, zatim nanosim losion, pa serum ili gel. Često uveče ne stavim kremu, već ostavim lice da se malo odmori od svega.

Verujete li da trudnoća i rađanje čine da žena bude još lepša?

Verujem! Trudnoća, rađanje i taj kontakt s bebom zaista oplemenjuje dušu i čini da žena bude lepša. Naravno, žena ne sme da zaboravi na sebe ni tokom trudnoće niti kada deca dođu, što nije uvek lako.

Bez kog kozmetičkog preparata ne biste mogli da živite?
Mnogo volim da se mackam i da idem na kozmetičke tretmane, ali mislim da bih bez svega toga mogla. Osim ljubavi, nema toga bez čega ne bih mogla!

Trudite li se da se zdravo hranite i pijete li dovoljno tečnosti?
Oduvek sam dosta vodila računa o tome šta jedem i koliko tečnosti unosim. Sada više i ne razmišljam o tome jer je zdrav način života za mene potpuno normalna stvar.

Imate li problema sa celulitom i kako ga rešavate?
A ko nema! Kao i svaka žena, naravno da imam problema sa celulitom, naročito posle trudnoće, ali laganim vežbama, brzim hodom, masažama i zdravom ishranom sve se da srediti.

Pripremila Suzana Obradović