Broj 269
Početna > Planeta > Pet stvari koje niste znali o Bijonse

Pet stvari koje niste znali o Bijonse

1. Nedavno su mediji otkrili da Bijonse Nouls nema završenu ni srednju školu. Pevačica je imala privatnog učitelja i pohađala je nastavu kod kuće, ali nikada nije stekla školsku diplomu jer je s 14 godina započela pevačku karijeru. Rođena je 4. septembra 1981, a na globalnu scenu dospela je krajem devedesetih godina sa grupom „Destinis čajld".
2. Posle nekoliko godina uplovila je u solo vode i postigla ogroman uspeh. S poznatim hip-hop muzičarem Džej Zijem počela je da se zabavlja u oktobru 2002. godine, kada su sarađivali na snimanju njegovog spota.
3. Venčali su se 4. aprila 2008, na tajnoj ceremoniji u Njujorku. Kako je Bijonse kasnije rekla, od samog početka je znala da će se udati za njega. Na prošlogodišnjoj dodeli MTV nagrada Bijonse je tokom izvođenja pesme Love on Top pomazila zaobljeni stomačić i poručila fanovima: „Želim da osetite svu ljubav koja raste u meni! ”
4. U januaru je rodila devojčicu koja je dobila ime Blu Ajvi Karter i koja od prvog dana raste u raskoši, pa tako već sada ima šest dadilja i najskuplju opremu za bebe optočenu dijamantima i „svarovski” kristalima.
5. Mada je oduvek krila svoj privatni život, nedavno je objavila privatne fotografije na internetu. Među objavljenim slikama su i one s letovanja prošle godine na Hvaru, putovanja u Egipat, krstarenja Mediteranom... „Ovo je moj život danas. Moja porodica, moja putovanja, moja ljubav. I dalje ću svoje najdraže trenutke deliti s vama", napisala je.