Broj 268
Početna > Intervju > Nemam vremena za ljubav

Dopisnik sa Marsa

Nemam vremena za ljubav

Maneken kojem su se do sada pripisivale ljubavi s najmoćnijim ženama s naše estrade i učesnik Survajvera Vlada Vuksanović kaže da mu devojke više prilaze nakon učestvovanja u ovom rijalitiju, tvrdi da se nije zaljubio na ostrvu i otkriva da je vrlo romantičan

Marijana Mateus te je pitala: „Da li ste osoba koja punim plućima živi svaki trenutak ili se pak, pod pritiskom prošlosti, plašite novih ljubavnih izazova?
Mladost i godine koje sada imam dopuštaju mi da sve što mi se pruža iskoristim i ja to radim i uživam u tome. Novih ljubavnih izazova se ne plašim, već su za mene izazov. Prošli događaji ostaju u prošlosti. Za mene su to lepe uspomene kojih se rado setim. Živim život punim plućima.

Čini li ti se da ti posle učešća u Survajveru devojke više prilaze?

Da, prilaze mi devojke više nego ranije. I meni je čudna moć televizije.

Kakvo je Survajver iskustvo za tebe, je li te promenilo?
Činjenica da se nađeš na pustom ostrvu sa nepoznatim osobama i u nesvakidašnjim uslovima velika je avantura i neverovatno iskustvo. Promenilo me je i definitivno uticalo na mnoge aspekte mog života.

U medijima se dosta piše o navodnim ljubavima rođenim u Kostariki, da li je uopšte moguće zaljubiti se u onakvim životnim uslovima?
Moguće je, kao i u stvarnom životu, kada se dvoje ljudi prepozna, kada se desi neka hemijska reakcija koju ne možeš da kontrolišeš. U mom slučaju se to nije desilo.

Postoji li prototip savršene devojke, kako bi trebalo da izgleda ona?
Moram priznati da mi je izgled važan ali ne i presudan. Naravno, ne odnosi se na banalne stvari kao što su boja kose, očiju i visina. Ipak, kada se sve sabere i oduzme, na kraju je to stvar hemije.

Žene često pokušavaju da promene svog muškarca, može li muškarac da se menja zbog žene koju voli?
Mislim da to mora biti obostrano. U svakoj vezi su potrebni kompromisi i tolerancija da bi ona bila uspešna, pitanje je koliko su obe stane spremne na to.

Šta ti nikada neće biti jasno kod nežnijeg pola?
To što previše analiziraju svaku situaciju.

Žene imaju običaj da kažu da su svi muškarci isti, jesu li onda i sve žene iste?
Verujem da je svako jedinstven i različit.

Znamo da muškarci vole manekenke, znači li to i da žene vole manekene?
Mislim da muškarci više vole manekenke nego što žene vole manekene.

Kako komentarišeš popularnu tezu američkog psihoanalitičara da su muškarci sa Marsa, a žene sa Venere?

Ona ukazuje na naizgled nepremostive razlike između žena i muškaraca. Mnogi parovi koje poznajem dokaz su da je ta teza oboriva.

Nešto sasvim lično
Veruješ li u ljubav na prvi pogled i da li ti se nekada dogodila?

Obično sam se zaljubljivao posle nekog vremena provedenog s devojkom koja mi se sviđa. I nisam verovao dok mi se nije dogodilo. Sada verujem.

Da li bi mogao da oprostiš prevaru, preko čega nikada ne bi prešao?
Ne mogu da pričam o situacijama u kojima se nisam našao. Do sada mi nijedna devojka nije priredila ništa tako drastično preko čega ne bih prešao. Ali kad bi se desila prevara, ne bih prešao preko nje.

Jesi li romantičan? Kakav si kada voliš?
Romantičan sam samo kada sam zaljubljen. Moram priznati da tada sam sebe iznenađujem jer otkrivam svoje nove strane kojih do tog trenutka nisam ni sam bio svestan.

Kakav je tvoj emotivni status?
Trenutno nemam vremena za ljubav, rešio sam da što pre završim master studije u Solunu, tako da je ljubav u drugom planu.

Pitanje za Milenu Vučić
Koje osobine mora da poseduje muškarac da bi te privukao?

Suzana Obradović