Broj 264
Početna > Zanimljivosti > Ples samo za njega

Začinite ljubavni život

Ples samo za njega

Uvežbajte neke pokrete zanosne igre pred velikim ogledalom pre nego što se obnažite za svog partnera. Iznenadite ga...

Posle nekoliko godina braka, kojima su prethodile dve ili tri godine strasnog zabavljanja, veza lagano krene kolotečinom, a parovi se često suočavaju s problemom koji nosi naziv seksualna dosada. Džoan Irvin i Džin Ernst, autorke bestselera Recepti za vruć seks, tvrde da pomoću njihovih majstorskih saveta možete raspaliti staru strast i učiniti da vaš ljubavni život ponovo proključa.

1. Seksi zalogajčići

Hrana i seks odlično idu zajedno. Jedno jutro odvojte za specijalne ljubavne trenutke. Razmazite se nekom kvalitetnom kafom s dobrom aromom ili čajem. Iseckajte jabuke, banane, kivi... Hranite jedno drugo dok ste u krevetu.

2. Nežna seansa
Masaža ispunjava jednu od najčešćih fantazija i muškaraca i žena. Pravi sastojci za ovu seansu su prijatni zagrejani peškiri, tiha opuštajuća muzika, aromatično ulje za masažu, upaljene sveće i osveživač vazduha s vašim omiljenim mirisom. Recite svom partneru koje delove tela volite da vam masira.

3. Malo misterioznosti

Zakažite sastanak i pravite se da se ne poznajete. Pošaljite svom partneru pozivnicu da vas sačeka u određeno vreme u holu ili baru nekog dobrog hotela i napišite: „Zapamti, mi smo stranci. Pokušaj da me ubediš da te pozovem u svoj stan na ljubavni sastanak". Kada stignete u hotel, ponašajte se kao da ste se upravo upoznali. Flertujte i zadirkujte svog partnera. Obasipajte ga šarmom i komplimentima - budite zavodljivi.

4. Striptiz je bolji od ručka

Vatreno ludi striptiz je omiljen među muškarcima. Oni vole kada žene samouvereno izvedu malo erotskog plesa. Dame bi trebalo da uvežbaju jednu plesnu tačku striptiza pred velikim ogledalom pre nego što se obnaže za svog partnera.

5. Ti me uzbuđuješ, ti me izluđuješ

Na vašeg partnera deluje uzbuđujuće kada vidi i čuje koliko uživate. Dajte oduška svojim čulima. Nemojte se uzdržavati i isključite se iz spoljnog sveta. Glasno pokažite zadovoljstvo, a partneru recite da vam je divno i da vas on jako uzbuđuje.

D. Rodić