Broj 263
Početna > Planeta > 5 stvari koje niste znali o Blejk Lajvli

5 stvari koje niste znali o Blejk Lajvli

1. Mlada američka glumica Blejk Kristina Lajvli, najpoznatija po ulozi Serene van der Vudsen u TV seriji Tračara, za koju tvrde da je u modnom smislu naslednica Sare Džesike Parker, rođena je 25. avgusta 1987. u Los Anđelesu.
2. Blejk je najmlađa ćerka Ilejn i Ernija Lajvlija, takođe glumaca. Ima dve sestre, Lori i Robin, i dva brata, Erika i Džejsona, koji su takođe povezani s glumom. Prvu ulogu dobila je zahvaljujući jednom od braće koji je, pomislivši da bi joj se svidelo da glumi, zamolio svog agenta da je pošalje na nekoliko audicija.
3. Njeno školovanje u Burbenku u Kaliforniji bilo je vrlo daleko od luksuznog života devojke koju igra u čuvenoj seriji. Blejk je bila sjajna učenica – predsednica odeljenja, navijačica, učestvovala je na horskom takmičenju i članica jedno šest različitih školskih klubova.
4. Iako nije imala puno ljubavnih veza, poznato je da je dugo bila u vezi sa Leonardom Dikapriom koji je raskinuo jer se ona, navodno, nije dopala njegovoj majci. Trenutno je u vezi s talentovanim i popularnim glumcem Rajanom Rejnoldsom.
5. Mladić po imenu Serđi Mifl uhodio je Blejk. Nekoliko puta je zvao njenu majku i govorio kako mu njena ćerka „pomaže u isceljenju zato što su metafizički povezani". Zabrinuta majka je prijavila slučaj policiji koja je ušla u trag progonitelju i odredila mu zabranu prilaska mladoj glumici.