Broj 262
Početna > Zanimljivosti > Kako se neguje Sandra Obradović

Kako se neguje Sandra Obradović

Kojih se pravila nege uvek pridržavaš? Koje preparate za negu lica koristiš u zimskim danima?
Uvek skinem šminku pre spavanja iako mi to ponekad baš teško pada. Koristim Glom, koji mi je preporučila moja kozmetičarka. Sjajan je i bukvalno skida sve, čak i vodootpornu maskaru. Zimi koristim malo jaču kremu i na dva dana stavljam kolagen masku jer mi je lice suvlje pa mi baš prija.

Najdragoceniji savet koji si dobila kada je nega u pitanju?

Od tinejdžerskih dana koristim razne preparate za telo i lice jer mi je mama rekla da od malih nogu moram da negujem telo kako bi i u kasnijim godinama bilo očuvano. Osim toga, pijem zeleni čaj koji je fantastičan za kožu.

Da li šminkanje radije prepuštaš profesionalcima ili si sama svoj majstor?

Tokom dugogodišnjeg bavljenja modelingom naučila sam male tajne velikih majstora, tako da sada znam i sama lepo da se našminkam. Važno je imati dobar puder i kvalitetnu maskaru. Često stavljam i veštačke trepavice. Kada imam neki veliki događaj, ipak prepuštam profesionalcima da me našminkaju.

Kada si sebi najlepša?

Kada sam odmorna, jer mi tada lice i bez šminke blista.

Kako održavaš vitku liniju, ideš li na neke vežbe?
Ah, svakog ponedeljka krećem na treninge! Lenja sam, ali s obzirom na to da ide leto, moram pod hitno da krenem. Trčanje mi najbolje ide.

Da li je teško negovati plavu i dugu kosu, kako ti neguješ svoju?

Imam sreću da mi je kosa gusta i da može mnogo da istrpi, ali usled feniranja, presovanja i uvijanja normalno je da se ošteti. Redovno stavljam maske na kosu sa zelenim čajem i masku s keratinom. Obavezno posle pranja nanosim i sprejeve koji je omekšavaju da je lakše raščešljam i koji daju kosi neverovatan sjaj. Naravno, redovno skraćivanje krajeva je neophodno.

Pripremila Suzana Obradović