Broj 260
Početna > Zanimljivosti > Veselo i neobično

Trendovi za nokte

Veselo i neobično

U 2011. bili su popularni ispucali i lakovi boje blata, lavande, sive i klasične crvene, nalepnice i nokti sečeni u špic. Što se 2012. tiče, ona nam donosi neke nove trendove

Neutralne boje
Nakon sive-bež i boje lavande i ove godine će biti najpopularnija jedna diskretna nijansa. Ovog puta to su boja kože i krem-roze koje savršeno ide u kontrastu sa šarenom odećom jarkih boja koje će biti popularne ovog proleća.

Lepe boje
Lepota i ženstvenost su bili najuočljiviji trendovi na modnim revijama koje su najavile nove trendove. Što znači da su nokti u bogatoj tamnocrvenoj, diskretnim pastelnim bojama i tamnoplavoj. Kombinujte ih s bojama senke na vašim očima.

Usne i nokti ponovo zajedno

Već godinama nam modni znalci govore da ne treba kombinovati boje na usnama i noktima. Sada to pravilo više ne vredi, a novi trend upravo diktira da nokte uskladite s nijansom na usnama, bilo da se radi o narandžastoj, crvenoj ili boji kože.

Svaki nokat različit

Prošle godine bilo je popularno da jedan nokat nalakirate drugom bojom. Ove godine biće moderno da svaki nokat bude u drugoj boji. Ako želite takav izgled, ali delikatniju verziju, probajte da svaki nokat nalakirate istom bojom ali različitim nijansama, od svetlije do najtamnije.

Obrnuti frenč
Prvo na ceo nokat nanesete jednu boju laka. Zatim na koren nokta zalepite nalepnicu u obliku polumeseca i ostatak nokta nalakirajte drugom bojom. Ostavite da se osuši, skinite nalepnicu, sve premažite providnim lakom i postigli ste efekat obrnutog frenča.

Vrhovi u boji
Ovo je običan frenč samo su boje kojim ćete obojiti vrhove drugačije. Ovde je sve dozvoljeno, sve kombinacije boja, od boje kože do kombinovanja kontrastnih boja kao što su plava i narandžasta ili ljubičasta i žuta.

Kaligrafija na noktima

Takav izgled noktiju rezervisan je samo za strpljive umetnice sa četkicom za nokte. Dozvoljeni su najrazličitiji oblici, zato pustite mašti na volju.

Tirkizna boja
Ovo će biti hit boja sezone, uz neutralnu boju kože. Već sada možete da je kupite jer postoji u ponudi većine proizvođača lakova za nokte, a do proleća će je sigurno imati svi.