Broj 260
Početna > Planeta > Pet stvari koje niste znali o Edu Vestviku:

Pet stvari koje niste znali o Edu Vestviku:

1.  Britanski glumac i muzičar Ed Vestvik, koji je opčinio žensku populaciju ulogom Čaka Besa u seriji „Tračara", rođen je 27. juna 1987. u Londonu. Njegovi roditelji, majka psiholog i otac profesor, podržavali su i ohrabrivali sinovljevu želju da postane glumac i muzičar.
2.  Sa šesnaest godina postao je član Nacionalnog pozorišta mladih u Londonu, a ubrzo su usledile i prve uloge. Glumio je u brojnim serijama kao što su Doctors, Casualty, Afterlife i Californication, dok su mu najpoznatije filmske uloge u ostvarenjima Breaking and Entering, Children of Men, Son of Pombow, 100 Feet, Chalet Girl...
3.  Najveću popularnost stekao je zahvaljujući seriji „Tračara" i ulozi lošeg dečka Čaka Besa. Ed je započeo i muzičku karijeru, s prijateljima je osnovao bend The Filthy Youth, čiji je frontmen i glavni vokal.
4.  O njegovom ljubavnom životu veoma se malo zna, ali su mediji uspeli da obelodane dvogodišnju aferu sa Džesikom Šor, koleginicom iz serije „Tračara". Iako su na ovu romansu stavili tačku 2010. godine jer ga je Džesika prevarila, holivudski mediji su pre nekoliko dana preneli vest da su njih dvoje odlučili da svojoj ljubavi daju još jednu šansu.
5.  Kada su ga novinari upitali koliko se privatno razlikuje od lika iz serije, rekao je: „Veoma sam romantičan i nimalo mu nisam sličan kada je odnos prema devojkama u pitanju. Postoji mnogo više razlika nego sličnosti između Čaka i mene. Nisam potekao iz buržujske porodice, niti sam imao iste želje kao on, a nisam imao ni mnoštvo ljubavnica. Ja sam dobar dečko".