Broj 259
Početna > Zanimljivosti > Kažite „DA" boljem seksu

Umeće u krevetu

Kažite „DA" boljem seksu

Pre nego što se pomirite sa činjenicom da vašem seksualnom životu nema spasa, isprobajte neki od ovih saveta koji će vam pomoći da do savršenstva dovedete svoje umeće u krevetu

(Po) kažite šta želite
Ako vam ne odgovara ono što vam partner radi u krevetu, morate mu dati do znanja šta vas uzbuđuje. I uradite to što pre, jer što duže čekate, to će vam biti teže. Budite direktni, ali pokušajte da mu ne povredite osećanja. Ako vam je teško da kažete, sledeći put kad se stvari zahuktaju, uzmite njegovu ruku i pokažite mu šta tačno želite.

Zapetljani jezici
Za vreme dubokog poljupca pokušajte da mu nežno sisate jezik. Mnogi smatraju da to pojačava intenzitet i strastvenost poljubaca. Dok mu vi stimulišete mišiće i nerve jezika, budite sigurni da će se aktivirati i mišići i nervni završeci u njegovim preponama. Umerenost je u ovoj tehnici vrlina.

Naizmenično strast pa nežnost
Odličan seks znači i puno iščekivanja. Zadržite seksualno uzbuđenje i napetost menjajući tempo. Navalite na njega, a onda se suzdržite. Variranje između lude strasti i nežnih dodira oboje će vas izludeti.

Preuzmite kontrolu
Biti „gore" je obično veoma dobro za većinu žena i, što je najbolje, ima puno varijacija ove poze koje možete da isprobate. Dobro ćete se zabaviti, imaćete kontrolu, a i on će uživati jer ćete vi sve imati u svojim rukama. Prednost ove poze je i vizuelna jer će on imati fantastičan pogled na vas, što će ga dodatno uzbuditi.

Udahnite duboko
Žene često zadržavaju vazduh dok doživljavaju orgazam. To je greška, jer će duboki uzdasi poslati više kiseonika po telu, a zbog toga ćete doživeti intenzivniji orgazam. Problem je samo što se u datom trenutku treba setiti da to uradite.

S. O.