Broj 259
Početna > Zanimljivosti > Kako se neguje Viki Miljković

Kako se neguje Viki Miljković

Šta je, po vašem mišljenju, osnov nege koji svaka žena sebi treba da priušti?
Pored higijene, mislim da nijedna žena ne bi trebalo da preskoči korišćenje mleka za telo, kreme za ruke, nege kose za to predviđenim preparatima, zatim redovan odlazak na depilaciju i sređivanje noktiju. Žena koja ima uredne nokte, čistu kosu i izdepilirano telo uvek deluje negovano.

Da li je u ovim hladnim zimskim danima vašem licu potrebna dodatna nega? Kako inače negujete lice i telo?

I leti i zimi mi najviše odgovara krema od magarećeg mleka. U pitanju je potpuno prirodan proizvod koji prave ljudi u domaćoj radinosti. Kada su ovako hladni dani, često umem da koristim i plavu Nivea kremu. Pokušavam da izbegavam kreme koje imaju puno hemije u sebi, kakve su skoro sve skupe kreme, jer zbog potreba posla često koristim tešku šminku pa se trudim da kod kuće odmaram kožu lica.

Volite li da probate novitete na tržištu?
Ne volim na sebi da isprobavam nove stvari jer mi je lice dragoceno, od njega živim. Inače, ne verujem da sve što je novo mora da je i dobro. Više poverenja imam u stare, proverene stvari.

Najdragoceniji savet koji ste dobili kada je nega u pitanju?
Što manje stresa, a što više sna i opuštenog, mirnog života najbolji je lek i nega za kožu. Takođe, preporučujem prirodne maske od voća, povrća, meda i maslinovog ulja.

Volite li parfeme i koji vam je omiljeni?
Obožavam parfeme, a omiljeni mi je Angel.

Da li je teško negovati tako dugu kosu i kako to postižete?
Imam sreće što mi je kosa kvalitetna i jaka i ne treba joj posebna nega. Od preparata za kosu najviše mi odgovara kolekcija proizvoda Tigi i Redken. Nažalost, kod nas ih je teško nabaviti, pa ih uglavnom kupujem u inostranstvu. Kada sam na moru, volim da stavim pakovanje od maslinovog ulja.

Najdraži vid rekreacije?
Obožavam šetnju i svako veče prošetam pet-šest kilometara. Osim toga, volim aerobik i power plate.

Pripremila Suzana Obradović