Broj 254
Početna > Putovanja > Skijanje na glečerima

AUSTRIJA

Skijanje na glečerima

Kon Tiki travel je za skijanje u Austriji izabrao 16 regija i više od 100 hotela! Najpoznatiji centri koji su se našli u ponudi su: Bad Klajnkirhajm, Kaprun, Cel am Ze, Zalbah, Nasfeld, Kicbil, Bad Gaštajn

Austrija se preporučuje pre svega zbog povoljnih cena i sadržajne ponude i zato što je stvorena za odmor porodica sa decom.
Pored odličnih ski-terena ima i sadržaje za one koji nisu skijaši. Austrijski ski-centri bogati su atrakcijama za celu porodicu: zatvoreni i otvoreni zagrejani bazeni, okolina idealna za šetnju. Tu su i gradovi u dolinama koji su središta mondenskog života, banjska mesta, jezera, termalni izvori i spa centri.
Draž zimskog odmora u Austriji upotpuniće i vaša slika o veoma kvalitetnim putevima koji povezuju skijališta za zahtevnije skijaše, luksuznija odredišta, dobro uređene skijaške staze najpoznatijih skijaških područja u svetu.

Bad Klajnkirhajm

Smešten u sunčanoj dolini između padina koruških planina najbliži je Srbiji od svih skijališta u ponudi Kon Tiki travela.
Privlačan je za porodice, skijaše početnike i decu zbog brojnih ski-škola, kao i za iskusne i napredne skijaše, zahvaljujući mnoštvu kvalitetnih staza. Radi se o jednom od najkvalitetnijih skijališta Austrije, na kojem se svake druge godine održava trka za Svetski kup.

Cel am Ze
Jedan od lepših gradova i vodećih turističkih centara Austrije. Gradić pored jezera, u blizini je i Kaprun sa svojim vrhovima, 132 kilometra staza različitih nivoa čine ovaj region veoma aktuelnim za skijanje tokom godine upravo zahvaljujući glečerima koji dostižu 3000 metara nadmorske visine.
Iskustvo govori da su najtraženiji dobri hoteli s tradicijom, smešteni na ski-terenima. Cene na bazi sedam dana kreću se od 67 evra za apartman, pa do 700 evra, na bazi polupansiona, u hotelima na stazama ili u blizini ski-žica.

Cene aranžmana

Iskustvo govori da su najtraženiji dobri hoteli sa tradicijom, smešteni
na ski-terenima. Cene na bazi sedam dana su od 67 evra za apartman, pa
do 700 evra, na bazi polupansiona, u hotelima na stazama ili u blizini
ski-žica.

Kon Tiki preporučuje
Leto 2012, Halkidiki - Polihrono, hotel Kon Tiki Al Mare Club sa tri zvezdice, specijalna ponuda, 10 polupansiona od 99 evra.
Halkidiki - rani buking, Kasandra, Sitonija i Atos, više od 40 luksuznih hotela u ponudi, od 15 evra po danu.

 

Ž. M.