Broj 254
Početna > Zanimljivosti > Kako se neguje Goga Sekulić

Kako se neguje Goga Sekulić

Koliko pažnje posvećuješ nezi lica i tela?
Pre deset godina sam intenzivno počela da vodim računa o licu, redovno idem kod najbolje kozmetičarke u gradu, Nene, koja radi sa profesionalnim francuskim kremama. Veoma sam zadovoljna njihovim učinkom, s obzirom na to da u februaru punim 35 godina i mogu bez šminke da izađem u grad.

Koje kozmetičke preparate uvek imaš u torbi?
Otkako se pojavila Mekova šminka koristim isključivo nju: bronzer, rumenilo, korektor, sjaj za usne, bez toga ne idem nigde. Sa sobom nosim još Živanšijevu ili Helena Rubinštajn maskaru i Diorov parfem Hipnotik.

Na šta trošiš najviše novca kada su nega i lepota u pitanju?
Na kozmetiku, kreme, antirid i biološke tretmane. Često radim i parafin ruku i nogu, kao i pilinge ruku, nogu i tela.

Koje su ti omiljene boje laka za nokte?

Godinama sam imala frenč, a odskoro sam počela da koristim crvenu i ciklama boju.

Kako neguješ kosu?

Gde god da sam putovala svi su me pitali koju boju za kosu koristim iako je prirodna. Dosta vodim računa o njoj, redovno šišam krajeve, pakujem je, a poslednjih godinu dana negu o njoj prepustila sam Kaprišu.

Imaš li omiljenu zimsku rekreaciju?
Iako sam bila prvakinja tekvondoa, igrala odbojku i vežbala kardioboks, u poslednje vreme zaista nemam vremena. Posao i rad sa publikom me ponekad toliko iscrpe da nemam volju za vežbanjem. Međutim, obećala sam sebi da ću na Tajlandu, gde idem krajem meseca, početi da se dovodim u red.

Jesi li zadovoljna svojim odrazom u ogledalu?

Jesam jer vodim računa o sebi. I kada nečim nisam zadovoljna, radim da to promenim. Na primer, kada sam nedavno primetila da sam se malo ugojila u kukovima i stomaku, počela sam da idem na kavitaciju i LPG. Idem i na mezoterapiju lica, a kada bude potrebno, neću bežati ni od botoksa.

Pripremila Suzana Obradović