Broj 253
Početna > Zanimljivosti > Zimski ukrasi za kosu

Brzo do frizure

Zimski ukrasi za kosu

Ukrasi za kosu su najlakši način da napravite odličnu frizuru ili unapredite svoj dobro poznati stil. Takođe, odličan su dodatak koji će dati sjaj vašoj kosi u hladnim i sivim danima

Rajfovi
Rajfovi ostaju popularni i ove zime. Mogu se kombinovati uz bilo koju odeću - na poslu gde vam zaista i jeste potrebno da uklonite kosu s lica, u opuštenoj dnevnoj varijanti ili u večernjem izlasku koji zahteva nešto upečatljiviji rajf.

Plišana traka
Ovu jednostavnu traku lako možete da napravite i same. Plišani detalji u kosi u aktuelnoj sezoni biće veoma moderni.

Mašne za kosu
Mašne nosimo već nekoliko sezona i verovatno ne postoji oblik u kojem se nisu pojavile. Ženama daje ženstven izgled, osvežavaju i najdosadniju frizuru i postaju veliki saveznik stila.

Češljići za kosu
Ovi tradicionalni ukrasi za kosu su veoma korisni i uz pomoć njih moći ćete da napravite bezbroj frizura, ali i da kosi date utisak volumena.

Prsten za punđu
Veliku, zalizanu punđu, kakvu sve češće možemo da vidimo na revijama svetskih dizajnera nije teško napraviti. Sve što vam treba jeste prsten od sunđera. Jednostavno skupite kosu u konjski rep, na vrh stavite spomenuti prsten i omotajte kosu oko njega prema unutra, pričvršćujući svoju veliku punđu s bezbroj malih ukosnica.

Šnale za kosu
Skupljena kosa, vezana u niski konjski rep donedavno nije bila najpoželjnija frizura. Međutim, ponovo je postala hit. Tako su se široke šnale za kosu ponovo vratile na velika vrata. Šnale će vam dobro doći i za dnevnu i za noćnu varijantu, zato svakako imajte bar jednu u svojoj torbici.

Šnale, mašne, rajfovi odličan su dodatak koji će dati sjaj vašoj kosi u hladnim i maglovitim danima.