Broj 252
Početna > Zanimljivosti > Punđa ili pletenica?

FRIZURA ZA NOVU GODINU

Punđa ili pletenica?

Izbor odgovarajuće frizure za novogodišnju zabavu je važna odluka jer će vas dobra frizura prolepšati i biti pravi dodatak vašoj celokupnoj odevnoj kombinaciji. Da biste suzili izbor frizura, nudimo vam nekoliko ideja za različite dužine kose:

Kovrdže

Ove zime su kovrdže potpuni hit. Ako imate kraću kosu, odlučite se za "divlje" kovrdže koje će probuditi vašu strastvenost, a ako imate dugu kosu, isprobajte velike, mekane, glamurozne kovrdže koje nežno uokviruju lice.

Kombinacija kovrdža i ravne kose

Ako imate dugu kosu, ukovrdžajte je samo do pola. Gornji deo zaližite i zavežite rep, a donji deo neka bude razbarušen. Ili, ako imate šiške, njih ostavite zalizane a ostatak kose ukovrdžajte.

Ravno

I potpuno ravna, a sjajna kosa može da izgleda seksi i svečano. Ispeglajte kosu jer je to najbolji način da se postigne potpuno ravna i glatka kosa s puno sjaja.

Punđe

Bilo da su zalizane ili pomalo raščupane, postavljene visoko ili nisko, na sredini ili sa strane, verovatno su najpopularnija svečana frizura i, što je najbolje, dobro stoje svima! Ako imate punije lice, odaberite razbarušeniju punđu, a ako imate ovalno lice, zalizanom punđom naglasite svoje crte lica.

Pletenice

Uvek moderne pletenice su dobre zato što nam daju mogućnost pravljenja različitih frizura. Možete odabrati urednu pletenicu, pomalo raščupanu, boho pletenicu, pletenicu umesto repa ili pletenicu podignutu u punđu - varijacijama romantične i ženstvene pletenice kraja nema.

Top-savet

Ako u najluđoj noći želite da se osećate glamurozno, u kosu stavite češljić sa štrasom.