Broj 252
Početna > Zanimljivosti > Male tajne za bolji seks

Produžite orgazam

Male tajne za bolji seks

Imajući u vidu da ženski orgazam traje 15-30 sekundi, otkrićemo vam nekoliko tajni kako da postignete da vaš seksualni vrhunac bude duži, bolji i intenzivniji

Ako želite da se vaši orgazmi produže, samo treba da pojačate disanje. Dišite malo brže, udasi neka vam budu dublji, a izdasi duži. Sa intenzivnijim disanjem povećaćete seksualnu uzbuđenost, a orgazam će vam biti jači i bolji.

Oslobodite zvukove

Suzbijanje zvukova je neprijatelj vašeg orgazma. Ne morate da vrištite, važno je samo da ne ćutite. Stenjite, uzdišite, pričajte i pojačaćete svoje i partnerovo seksualno zadovoljstvo.

Mrdajte kukovima
Čak i najmanje pokretanje pubičnog dela aktiviraće osnovne seksualne reflekse.

Ojačajte ljubavne mišiće

Oko vašeg genitalnog područja nalazi se mnogo mišića koji pojačavaju seksualno uzbuđenje. S obzirom na to da ne postoji pravilan način igranja s mišićima pubičnog dela, eksperimentišite. Pokrenite ih stezanjem i opuštanjem - poboljšaćete seksualno iskustvo.

Recite da!

Oslobodite se inhibicija i isprobajte nove stvari. Recite „da" zadovoljstvu, „da" divljem pristupu, „da" koraku dalje od onog što ste mislili da je granica. Ne dozvolite da vas ograničena uverenja koče. Recite „da" i dozvolite sebi da nastavite dalje.

Vežbajte
Učite ponavljanjem. Nalik vožnji automobila ili sviranju nekog instrumenta, morate da vežbate da bi postali dobri u novoj veštini. Kada vam se nove sposobnosti pretvore u naviku, postajaćete sve stručniji u postizanju orgazma.

Eksperimentišite

Ne postoji recept za fenomenalan seks ili megaorgazam. Nemojte da razmišljate o tome šta radite dobro, a šta pogrešno. Umesto toga, pamtite šta vas uzbuđuje. Igrajte se sa onim što ste otkrili. Budite kreativni i ne zaboravite na igru!


S. O.