Broj 251
Početna > Planeta > Pet stvari koje niste znali o Dženifer Aniston:

Pet stvari koje niste znali o Dženifer Aniston:

1. Iako je proglašena za najseksepilniju ženu svih vremena, ipak lepotu ne duguje samo majci prirodi, već i kozmetičkim proizvodima. Glumica, koja i u 42. godini blista, priznala je da je zbog lepote koristila razne tretmane. „Ne kažem da nisam probala injekcije botoksa ili kolagena kako bih na licu prikrila tragove starenja, ali nije to za mene. Sve te kozmetičke gluposti mi izgledaju smešno" - rekla je Džen.
2. Dženifer, koja je svetsku slavu stekla ulogom u seriji Prijatelji, nedavno je priznala da je zapravo mrzela frizuru koju je imala u tom sitkomu, a koja je napunila salone širom Amerike. Frizura, nazvana po njenom liku Rejčel Grin, bila je jedna od najpopularnijih tokom devedesetih godina.
3. Zabavljala se sa Tejtom Donovanom, a 2000. godine udala se za Breda Pita, od koga se razvela pet godina kasnije zbog njegove afere sa Anđelinom Žoli. Posle kraha braka bila je u vezama s glumcima Vinsom Vonom, Džerardom Batlerom, pevačem Džonom Majerom i manekenom Polom Skalforom.
4. Nedavno je odlučila da ostavi pušenje, pa je u poslednje vreme cigarete zamenila hranom. Inače, Džen vitku figuru održava trčanjem, tri puta nedeljno ide na jogu i uvek se hrani zdravo.
5. Poslednjih godinu dana je u vezi sa kolegom Džastinom Teruom, a nedavno je njen blizak prijatelj otkrio da je lepa glumica u drugom stanju i da misli da nosi blizance.