Broj 25
Početna > Zanimljivosti > LEDENE KUGLE VAS ODAJU

Ljubav i sladoled

LEDENE KUGLE VAS ODAJU

Mislite da je on ili ona baš prava osoba za vas? Ono što sigurno niste znali je da izbor ukusa sladoleda otkriva sve...

Kad sledeći put pozovete nekoga na sladoled, obratite pažnju na ukuse koje će izabrati. Oni vam mogu otkriti da li je reč o strastvenoj, romantičnoj ili opreznoj osobi. Istraživanja britanskih naučnika su pokazala da, osim što može biti poučna, degustacija ledenoslatkih kuglica može u vašim mozgovima izazvati i gotovo trenutni osećaj sreće.
 
  I dok tako zajedno uživate u omiljenom letnjem desertu, saznajte da li preko puta sedi vaša srodna duša.
 
  Vanila - za romantične
  Vanila je najpopularniji ukus sladoleda na svetu. Ukus vanile privlači romantične, senzibilne i spontane duše. U ljubavi se potpuno predaju i uživaju u svakom trenutku. Ponekad im je teško reći „ne", čak i kad bi trebalo. Najviše im odgovaraju drugi ljubitelji vanile.
 
  Jagoda - oprezna, pouzdana i mazna
  Jagoda otkriva iskrene i pouzdane, pomalo oprezne, ali mazne ljubavnike. Najbolje će se osećati u društvu limuna.
 
  Čokolada - puna strasti i šarma
  Čokolada je, nakon vanile, druga na lestvici najpopularnijih ukusa sladoleda. Nju vole strastveni i šarmantni zavodnici skloni koketiranju i flertu. Uvek su u potrazi za novim uzbuđenjima jer ne podnose dosadu. Ljubav će pronaći među obožavaocima karamele ili banane.
 
  Lešnik - teže ozbiljnoj vezi
  Ljubiteljima lešnika nije do ljubavnih igrica, oni traže ozbiljnu vezu. Najviše šanse će imati kod pistaća i malage.
 
  Banana
  Ljubitelji banane su prave slatkice, nežni i simpatični. U potrazi su za idealnim partnerom koji se možda krije među limunima ili čokoladom.
 
  Pistaći
  Obožavaoci pistaća su uvek za akciju, vole društvo i spremni su da pomognu kad god zatreba. Pa ko ih takve ne bi voleo? Njima najviše odgovaraju lešnikoljupci.
 
  Straćatela
  Ljubitelji ovog ukusa imaju razvijen osećaj empatije i lako razumeju partnera. Ali, to isto očekuju i od druge strane. Odgovaraju im limun i višnja.
 
Autor: Suzana Stanarević