Broj 248
Početna > Zanimljivosti > Moment dodelio nagradu od 3000 evra

Miroslav Kovčić iz Užica pobednik Moment foto konkursa

Moment dodelio nagradu od 3000 evra

U nedavno završenom Moment foto konkursu, fotografija Miroslava Kovčića iz Užica osvojila je prvo mesto i vrednu nagradu od 3000 evra. Fotografija „Moment u pravom Momentu“ osvojila je najviše simpatija oslikavši trenutak u kom je poznati lepak priskočio u pomoć i zalepio slomljenu štiklu jedne mlade po izlasku iz svadbenih kola.

Tokom dva meseca trajanja konkursa, svi zainteresovani mogli su da se prijave za učešće, slanjem fotografija na temu „Šta ste zalepili Moment lepkom“, kao i da glasaju za svoje favorite. U teškoj konkurenciji, Miroslav Kovčić je pobedio osvojivši preko 2000 glasova, dok je više od 500 fotografija postavljenih na sajt učesvovalo u konkursu.

Pored pobednika konkursa, za osvojeno drugo mesto, Bojan Mijić iz Sremske Mitrovice dobio je laptop, dok je Miloš Urošević iz Topole kao nagradu za treće mesto osvojio espreso aparat. Moment foto konkurs u oktobru ove godine pokrenuo je sektor Adhezivi kompanije Henkel, zajedno sa jednim od svojih vodećih brendova, Moment lepkom, za sve sugrađane koji žele da se zabave i osvoje vredne nagrade.

Dodatno, tokom čitavog trajanja konkursa, kako bi se obradovali i najmlađi članovi koji su bili u prilici da osvoje nagrade u vidu Moment formula. Zanimljive i originalne igračke sa daljinskim upravljačem, tokom osam nedelja koliko su poklanjane, stekle su fascinantan broj obožavalaca i usrećile brojne mališane i njihove roditelje.