Broj 248
Početna > Zanimljivosti > Kako se neguje Suzana Mančić

Kako se neguje Suzana Mančić

Po vašem mišljenju, šta je elementarna nega koju svaka žena treba da primenjuje?
Ona je tesno vezana sa higijenom i podrazumeva čistoću kože, kose, redovno skidanje šminke, kao i nanošenje osnovne kozmetike.

Na koji način se vi borite protiv bora?
Odavno koristim antiejdžing tretmane, filere, botoks, sve po potrebi. Moja dnevna nega ujutro podrazumeva umivanje što hladnijom vodom zbog periferne cirkulacije. Zatim svoje lice istrljam peškirom, stavim serum, pa na red dolazi lagana krema. Preko svega toga ide šminka. Uveče, bez obzira na umor, uvek redovno skidam šminku i stavljam hranjivu kremu za noć.

Šta smatrate najvećim izumom kozmetološke industrije?

Maramice za skidanje šminke koje ženama znatno olakšavaju svakodnevicu.

Kada se šminkate za posebnu priliku, šta istaknete na licu?
Usta jer ona daju najviše karaktera licu, zatim obrve i jagodice.

Kako održavate vitku figuru?
Nikada nisam bila manekenski tip, sa vitkom linijom sam uvek bila u problemu, naročito kada je slikanje za televiziju u pitanju. Televizija dodaje mogo kilograma. Nekada sam u očajanju jer privatno izgledam veoma dobro a na televiziji sam glomazna i kabasta. Shvatila sam da to nije vredno tolikog truda, mislim da mi žene u najboljim godinama treba pre svega da izgledamo zdravo jer je nemoguće da izgledamo kao dvadesetogodišnjakinje. Trudim se da se zdravo hranim i redovno odlazim na tretmane koji tope kilograme na problematičnim mestima. Moja strategija je uništi neprijatelja sa svih strana!

Imate li omiljenu mirisnu notu?
Volim da menjam parfeme, ali mirisna nota ostaje uvek ista, cvetna. Moj omiljeni parfem je Ermeov parfem Vrt Nila, dopada mi se i Eli Sab zbog svežine, kao i Bodi od Barberija.

Kada je nega u pitanju, šta najčešće savetujete svojim ćerkama?

Skidaj šminku! I jednom mesečno čišćenje lica kod proverenog kozmetičara.

 

Pripremila Suzana Obradović