Broj 247
Početna > Planeta > Pet stvari koje niste znali o Demi Mur

Pet stvari koje niste znali o Demi Mur

1. Holivudski mediji bruje o razvodu Demi Mur i Eštona Kučera. Demi je rekla da popunjava papire za razvod „s velikom tugom i teška srca". „Kao žena, majka i supruga, poštujem određene vrednosti koje smatram svetim i u tom duhu sam izabrala da nastavim dalje sa životom".  
2. Demi Mur rođena je kao Demetrija Džin Gajns u Nju Meksiku 11. novembra 1962. godine. Njen biološki otac Čarls Harmon napustio je njenu majku Virdžiniju dok je bila svega dva meseca trudna sa Demi. Kao rezultat toga, Demi je odlučila da uzme prezime svoga očuha.
3. Sa 16 godina prijateljica Nastasja Kinski ubedila ju je da napusti školu i počne da se bavi glumom. Ubrzo je upoznala rokera i pevača Fredija Mura, s kojim se venčala 1979. godine. Brak se raspao nakon šest godina ali je zadržala njegovo prezime. Od 1984. do 1987. godine bila je u vezi sa Emiliom Estevezom. Veridbu je prekinula jer se zaljubila u Brusa Vilisa. U braku su bili 13 godina i dobili tri ćerke. Kada je rađala svoje prvo dete, Demi je angažovala čak tri kamermana da snime porođaj.
4. Demi i njen 15 godina mlađi dečko Ešton Kučer venčali su se na privatnom posedu na Beverli Hilsu. Demi je svoje prezime konačno promenila kada se udala u Kučer, ali u poslu je nastavila da koristi prezime Mur.
5. Podvrgla se mnogim plastičnim operacijama o kojima nerado govori. Dobru formu, tvrdi, održava brzim hodanjem, pilatesom i tretmanima pijavicama. Manje je poznato da glumica sakuplja lutke, među kojima ima najviše barbika.