Broj 243
Početna > Zanimljivosti > Uz Asai slim, 45 kilograma manje

Istinita životna priča

Uz Asai slim, 45 kilograma manje

Jasmina Brščić, dizajnerka iz Beograda: Kako sam pobedila kilograme i vratila osmeh na lice

Godinama je četrdesetpetogodišnja Jasmina Brščić, dizajnerka iz Beograda, nalazila utehu za svoje nezadovoljstvo i depresiju u hrani, dok nije dogurala do 130 kilograma težine. Zbog konstantnog stresa, usledili su i zdravstveni problemi. Imala je višak ženskih hormona koji je pretio operacijom uklanjanja reproduktivnih organa. Jedini način da povrati zdravlje bio je da se oslobodi nagomilanih kilograma. Odluku da iz korena promeni svoj dotadašnji život Jasmina je donela preko noći, a jaka volja i korigovana ishrana pomogle su joj da se izbori s prekomernom težinom. Za svega devet meseci oslabila je čak 45 kilograma! Pored lepšeg izgleda, vratilo se i samopouzdanje i životni optimizam.

Asai slim po preporuci lekara

- Godinama sam se mučila s prekomernom težinom. Nisam znala kako da se rešim viška, a iz dana u dan sam bila sve deblja i deblja. Mnoge instant dijete kojima sam pribegavala samo su pogoršavale moje stanje. Lekari su mi rekli da sebi mogu da pomognem samo ako smršam. Po preporuci prijateljice, upoznala sam doktorku Nelu Mihailović, specijalistu iz „Anti Aging Dijagnostik centra, dr Gifing". Nekako u isto vreme naišla sam i na reklamu za kapsule Acai slim i Acai detox. Uz konsultacije s doktorkom, pored programa hronoishrane, počela sam da ih pijem. Prvih 10 dana pila sam Acai detox kapsule koje čiste organizam od štetnih materija. Odmah posle toga prešla sam na Acai slim, a često sam kombinovala i jedne i druge. Efekat je bio neverovatan! Količina energije koju sam dobila, osećaj lakoće i elana...

Boljke kao rukom odnesene
- Već nakon mesec dana rezultati su bili više nego očigledni. Oslabila sam devet kilograma bez muke i gladovanja. Kako je odmicalo vreme, u proseku sam skidala pet do šest kilograma mesečno. Osećala sam se fantastično. Imala sam utisak da mogu da poletim i da nema te stvari koju ne mogu da uradim. Zahvaljujući asai kapsulama i prelasku na zdrav način ishrane, moji zdravstveni problemi su nestali. Izlečila sam se od astme, polenskih alergija, više nemam ekcem po celom telu, a najvažnije od svega je to što sam se spasla operacije i uklanjanja reproduktivnih organa.

Život mi se preko noći promenio
- Kada se okrenem iza sebe i setim tih strašnih 130 kilograma sa kojima sam živela punih deset godina, shvatim koliko se moj život promenio i koliko sam srećna zbog toga. Za samo devet meseci oslabila sam ukupno 45 kilograma i treba da skinem još deset do idealne težine. Ranije sam bila neraspoložena, utučena, bezvoljna. Sada sam druga osoba. Imam više samopouzdanja, puna sam pozitivne energije i želje da nastavim dalje. Osećam se kao da sam živela u magnovenju i odjednom sam se probudila. Odjednom imam 45 kg manje, odjednom ličim na žensko, odjednom imam sve. Ostvarila sam svoj dugogodišnji san. Osim što sam rešila estetski i zdravstveni problem, konačno sam postala i emotivno zadovoljna. Bavim se izradom unikatne garderobe i uvek sam se trudila da žene učinim što lepšim, a sebi sam dozvolila da se tako zapustim. Bilo me je sramota, ali sada moj izgled prati ono čime se bavim. Istina, bilo mi je potrebno neko vreme da se naviknem na novu liniju i da se ne čudim što me prijatelji ne prepoznaju kada me sretnu... Čudno je sve to, ali i lepo.

Verujem u biljke iz Južne Amerike

Reklama za asai proizvode me zaintrigirala jer duboko verujem u lekovita svojstva biljaka iz Južne Amerike i Amazonije. Na svojoj koži sam ih osetila! Moji prijatelji su dugo živeli u Ekvadoru, pa su nam tako često donosili njihove lekovite travčice i ulja. Jednom prilikom kada sam se opekla, namazali su mi ruku nekom mašću i rana je preko noći zarasla. Zato sam u borbi sa suvišnim kilogramima, uz pomoć asai kapsula ušla potpuno uverena u uspeh. Prepustila sam se stručnjacima i rezultat nije izostao.