Broj 243
Početna > Planeta > Pet stvari koje niste znali o Anđelini Žoli:

Pet stvari koje niste znali o Anđelini Žoli:

1. Rođena je 4. juna 1975. u Los Anđelesu. Potiče iz glumačke porodice. Kao dete skupljala je zmije i guštere, a u školi su je zadirkivali zbog izgleda. Nastupio je buntovnički period u kom se oblačila u crno, bojila kosu u ljubičasto, a onda ponovo upisuje časove glume koju je prethodno napustila jer je želela da postane pogrebnik.
2. Dugo je bila udaljena od oca, kriveći ga za nevernost i razlaz njene porodice, dok je on nju nazivao mentalno poremećenom osobom. Pokušali su u nekoliko navrata da se pomire, ali je ona podnela zahtev za promenu imena u Anđelina Žoli, a odbacila je Vojt kao srednje ime. Njih dvoje nisu razgovarali 10 godina, od 2001. pa sve do pre nekoliko dana kada su se i pomirili.
3. U martu 1996. udala se za glumca Džonija Li Milera. Na venčanje je došla u crnim kožnim pantalonama i beloj košulji, na kojoj je njenom krvlju bilo ispisano ime mladoženje na leđima. Rastali su se godinu dana kasnije. Zatim se udala za glumca Bilija Boba Torntona. U intervjuima je govorila da je biseksualka.
4. Prvo dete, Kambodžanca Medoksa usvojila je 2002. godine, a tri godine kasnije i šestomesečnu devojčicu iz Etiopije Zaharu, koja je ostala siroče kada joj je majka umrla od side. Anđelina je 2007. usvojila Paks Tina, trogodišnjeg dečaka iz Vijetnama, koji je bio napušten na rođenju.
5. Sa Bredom Pitom dobila je 2006. ćerku Šajlo, „najočekivaniju bebu još od Isusa Hrista". Blizance Noksa Leona i Vivijen Maršlen donela je na svet 2008. Par ni posle šest godina veze još uvek nije stao na ludi kamen.