Broj 241
Početna > Zanimljivosti > Omiljena poza ga razotkriva

Govor tela

Omiljena poza ga razotkriva

Seksolozi veruju da je govor tela najjasniji i najiskreniji pokazatelj misli i osećanja. A to je najistinitije kada se radi o potpuno nesvesnom ponašanju, kada je osoba najopuštenija, za vreme seksa

Krenimo od osnovnih poza:

Misionarska
Muškarci koji vole misionarsku pozu obično rade sve po pravilima i propisima, a kao partneri su obično verni i osobe na koje se možete osloniti, tvrde stručnjaci za govor tela u krevetu. Ako vam se sviđaju stabilnost i nežnost, on je pravi izbor za vas.

Sa strane
Muškarci koji vole bliskost ove poze pomalo su nesigurni i traže da im stalno pokazujete i dokazujete svoja osećanja, veruje se među stručnjacima. Ta poza pruža puno intimnosti, što znači da je on osetljiv i prijatan muškarac.

Otpozadi

Uvek ćete se osećati zbrinuto s ovim samouverenim, „volim da preuzmem stvar u svoje ruke" tipom. Međutim, ponekad ovakav muškarac može delovati pomalo nedostupan. U tim situacijama nemojte da forsirate komunikaciju i nemojte ga terati na kontakt očima, jer će se inače osećati kao da ga gušite, objašnjavaju seksolozi.

Žena gore
Više od polovine muškaraca (53 odsto) najviše voli upravo ovu pozu u kojoj partnerka ima kontrolu. Seksolozi tvrde da su ovi momci razigrani i uvek u potrazi za dobrim provodom, ali svejedno znaju da budu i veoma pažljivi i obzirni. Njegov prioritet je vaše zadovoljstvo, zato i preferira pozu u kojoj vi najlakše postižete orgazam.

Romantik = sjajan seks
Ako se pre nego što uskoči u krevet pobrine za prijatnu atmosferu: pali
sveće, pušta muziku, pali mirišljave štapiće... on je muškarac koji
uživa u predigri i s njim će žena imati neverovatan seks.

 S. O.