Broj 241
Početna > Zanimljivosti > Kako se neguje Jelena Gajšek

Kako se neguje Jelena Gajšek

Postoji li recept za lepotu? Da li je za lepotu dovoljna osnovna nega ili se moraju koristiti i neki specijalni tretmani?
Verujem da prava lepota i sjaj u očima dolaze iz duše, a dobre misli i genetika takođe imaju puno uticaja. Međutim, lepotu treba i negovati, kako dobrim knjigama i muzikom tako i odgovarajućim kremama i preparatima.

Kojim preparatima se neguješ i štitiš od bora?
Koristim isključivo Loreal Paris kozmetiku i antirid i redovno posećujem Dragicu Kuzman-Petrović, jednu od najiskusnijih kozmetičarki u Srbiji.

Imaš li ponekad većih problema s kožom lica zbog televizijske šminke i kako to rešavaš?

Šminkam se netipičnom šminkom za televizijske potrebe. Moje lice je u sigurnim rukama šminkera Marka Nikolića, čak i kada snimamo koristim najmanje količine najtransparentnije šminke.

Da li bi nešto promenila kod sebe?
Vrlo sam zadovoljna svojim izgledom i zahvalna Bogu i roditeljima na tenu, na kosi i na konstituciji. Ne bih menjala ništa plastičnom hirurgijom, smanjila bih kilograme, ako ćete iskreno, ali isključivo vežbama! Opravdanje za blagi višak težine mi je što imam bebu koju dojim pa su dijete isključene.

Kojim preparatima i na koji način neguješ kosu?
Kosa je moj zaštitni znak i retko je šišam ali je zato rado negujem Elsev šamponom, obavezan balzam iste marke, povremena pakovanja i nezaobilazne dve faze. Poznaju ih svi koji imaju dugu kosu.

Postoji li neki ritual opuštanja koji ti je omiljen?

U toku nedelje moram bar sat vremena da ležim u kadi i, naravno, tri puta nedeljno vežbam u fitnes centru. Reč je o specijalnom fitnesu namenjenom isključivo ženama jer ne pravi mišićava tela, već naglašava obline!

Šta ćeš savetovati svojim ćerkama kada je nega u pitanju?
Da dugo ostanu prirodne, da koriste blagu šminku i da vode računa o kosi, zubima i tenu. Sve ostalo je božji dar i šminka.