Broj 24
Početna > Zanimljivosti > ODMOR ZA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK

ODMOR ZA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK

Leto nam se bliži, a sa njim i aktivnosti na otvorenom prostoru postaju brojnije. Za svaki horoskopski znak postoji različita definicija letnje zabave

OVAN
  Vi ste tipičan primer osobe koja je aktivna tokom cele godine, ali ste posebno sportski raspoloženi tokom letnjeg odmora. Trčanje, roleri ili bicikl omogućavaju vam da zaboravite na sve probleme, porodicu i posao. Vaš takmičarski duh takođe je pojačan tokom leta. Dobar izbor za odmor su gradovi sa burnim noćnim životom, mnoštvom barova...
 
  BIK
  Predah od svakodnevice i uživanje uz partnera su vam najveća uživanja. Leto vas poziva da uradite upravo to. Duge šetnje parkom ili obalom mora učiniće vaš odmor savršenim. Ako uživate u vožnji automobilom, odlazak na odmor na taj način je idealan za vas, posebno ako se budete vozili kroz nenaseljena mesta. Ako želite nezaboravan užitak, priuštite sebi odlazak u hotel sa spa ili velnes centrom.
 
  BLIZANCI
  Leto je godišnje doba u kom se odmarate od noćnog života i zabava. Leti više volite kraće odmore i putovanja na bliže destinacije. Za vas bi najbolje bilo da napravite seriju od nekoliko produženih vikenda i na taj način iskoristite leto. Da naizmenično kombinujete dane odmora s danima posla. Ako se odlučite za duži odmor, neka to bude poseta nekom velikom gradu, istorijski značajnom ili nacionalnom parku, negde gde ćete moći da zadovoljite vaš znatiželjni duh.
 
  RAK
  Letnje sunce vas mami da se pokažete u pravom svetlu i napustite svoj oklop. Aktivnosti poput kampovanja će vam omogućiti da uživate u prirodi, a u isto vreme da imate nekakvu bazu. Volite da ste okruženi ljudima kojima ste dragi pa bi trebalo da organizujete porodično okupljanje. Ukoliko ipak želite nešto uzbudljivije odlučite se za rafting, a ako odlučite da putujete, neka vaš izbor bude neki kulturni centar sa mnoštvom muzeja, galerija i koncerata.
 
  LAV
  Vi Lavovi volite da se pržite na suncu, na ležaljci ili na teniskom terenu. Ali, gde god da se nalazite, sve oči će biti uprte u vas. To je zbog toga što je i vaš seksepil najizraženiji tokom letnjih meseci. U stvari, vaša omiljena letnja aktivnost je zavođenje. Ako imate partnera, idite na odmor zajedno u neko mondensko letovalište.
 
  DEVICA
  Letnji meseci nude obilje vama omiljenih plodova, voća i povrća. Verovatno ćete dosta vremena provesti na obližnjoj pijaci. A kada ne budete uživali u slasnim ukusima, imaćete priliku da pokažete svoje veštine organizovanja zabava na otvorenom. Ako ne želite da se zamarate organizacijom, potražite ih negde. Mala napomena - letnje čitanje je isključivo zabavnog karaktera, zbog toga stručnu literaturu ostavite na polici i ne otvarajte je pre jeseni.
 
  VAGA
  Svakog leta omiljene stvari su vam krpice. Naravno, napokon imate priliku da se pokažete i nećete je propustiti. Posetićete sve zabave i koncerte. Za odmor koji bi odgovarao vašoj ljubavi prema lepoti, izaberite neke gradove bogate arhitekture ili mesta potpuno očuvane prirode.
 
  ŠKORPIJA
  Iako niste ljubitelj leta, znate da uživate u prijatnim letnjim večerima. Šetnje s partnerom mogu produbiti vašu vezu i učvrstiti je. Ako ste sami, pronađite neki klub koji počinje s radom nešto kasnije i radi do jutra. Lako ćete se opustiti i prestati da mislite na sve probleme uz dobru muziku i svetla reflektora. Ako vam finansijske prilike dopuštaju, idite na krstarenje.
 
  STRELAC
  Većinu slobodnog vremena ćete provesti negde na otvorenom. Sportski događaji ili zabavni parkovi će vam doneti pravi užitak. Volite da ste okruženi mnoštvom ljudi, posebno ako se nešto slavi. Vama nije važno kakav je i gde je odmor sve dok je zabavan i sastoji se od mnoštva aktivnosti.
 
  JARAC
  Primećujete li uopšte svetlost koja dopire do vas kroz kancelarijski prozor? To se zove sunce! Učinite sve kako biste skratili radno vreme i uključili se u neke zabavne dnevne aktivnosti. Navucite stare farmerke i krenite negde u prirodu. Po mogućnosti u planine, gde je ipak nešto hladnija klima. Ako vas prijatelji pozovu na more, unapred ih obavestite da nikakva aktivnost, ni večernja, ni dnevna ne dolazi u obzir. Osim eventualno izležavanja na plaži i to u hladu, naravno.
 
  VODOLIJA
  Verovatno ćete i na zabavama na kojima se morate pojaviti pokazivati božićne fotografije. Mučiće vas letnja dosada i osećaj nezadovoljstva. Ublažite ga odlaskom u hladne muzeje. Možete se nešto više posvetiti poslu kako biste imali više vremena kada dođu vama draži dani.
 
  RIBE
  Leto vam nudi predivnu priliku da se opustite, odmarate i sanjarite. Pisanje, crtanje ili fotografisanje jedine su aktivnosti koje vas zanimaju. Skakutanje kroz travu na kojoj je aktivna prskalica daće vam neopisiv užitak i povratak u detinjstvo. More je idealan izbor, posebno ako uspete da iznajmite kuću van grada, kako biste imali svoj mir i svoju plažu.