Broj 238
Početna > Lepi i zdravi > Očistite organizam od otrova

Asai detoks

Očistite organizam od otrova

Redovna detoksikacija tela temelj je zdravlja i garancija vaše vitalnosti i dugovečnosti

Da li se i vi nekada zapitate zašto ste stalno umorni i zašto imate poremećaje u varenju, glavobolje, nesanicu, bolove u zglobovima, loš zadah, zatvor, lomljive nokte, višak kilograma...?

Prema rečima stručnjaka, sve više ljudi muči istu muku, a sve zbog veoma zagađenog okruženja i potencijalnih otrova iz vode koju pijemo, hrane koju jedemo i vazduha koji udišemo.
Prevelika količina masne hrane, rafinisanih namirnica, kao i konzumacija alkoholnih, kofeinskih i gaziranih pića deluje toksično na organizam i usporava digestivni trakt. Čak i ako vaš organizam normalno funkcioniše, periodi stresa ga mogu učiniti neotpornim na razne bolesti, a ukoliko preopteretite jetru koja je „filter organizma", mogli biste da imate velikih zdravstvenih problema.
Isto tako, važnu ulogu u izbacivanju toksina igraju bubrezi i creva pa pravilan rad svih tih organa ima važan uticaj na mentalne sposobnosti i svakodnevno raspoloženje svakog pojedinca.
Zato lekari preporučuju opštu detoksikaciju više puta godišnje (sa smenom godišnjih doba), a uz pomoć vrhunskog proizvoda Asai Detox možete očistiti organizam bez ikakvih posledica po zdravlje.
Tajna zdravlja i dugovečnosti, dakle, nije samo u pravilnoj ishrani nego i u uklanjanju otpada koji dovodi do niskog pH i jake kiselosti organizma, pa zato treba naći najbolji način da se organizam očisti.