Broj 237
Početna > Zanimljivosti > Dovedite ga do ludila

Njegovih 8 erogenih zona

Dovedite ga do ludila

Zabluda je da je priroda žene obdarila brojnim erogenim zonama, a muškarce osudila na samo jednu. Ako pritisnete pravi “taster” vašeg muškarca možete da pretvorite u vulkan strasti. Ovo su senzualne tačke koje će ga dovesti do ludila:

1. Uši
Uvo se smatra jednom od najvažnijih erogenih zona. Dok dodirivanje i nežni poljubac predela iza ušiju izaziva pravu erupciju zadovoljstva, muškarci obožavaju i da osete vaš jezik i dah u uvu.

2. Vrat
Za muškarce je vrat važno mesto, a pravilan dodir može u trenutku da ga oslobodi napetosti. Ovde je koža vrlo tanka i glatka s brojnim nervnim završecima.

3. Gornja usna
Ovo je definitivno najosetljiviji deo lica. Probajte sa nežnim poljupcima, grickanjem i nežnim golicanjem predela između nosa i gornje usne. Pokušajte to da uradite i sa pramenom vaše kose.

4. Bradavice
Kao i kod žena, i kod muškaraca se bradavice smatraju snažnim erogenim zonama. Stavite dlanove na partnerove grudi i započnite igru.

5. Dlanovi
Laganim i nežnim dodirima pratite linije dlana, a usput ga zavodljivo gledajte u oči. Poželeće vas odmah! Ovo iskustvo može biti posebno zanimljivo ako partnera ovakvim dodirima iznenadite u javnosti, kada je nemoćan.

6. Ljubavna staza
Linija između pupka i intimne zone zove se ljubavna staza. Stavite dlanove na njegov stomak i kružite, prvo snažno pa sve sporije o polako spuštajte dlanove. Ova zona je izuzetno osetljiva pa pogrešan potez može da izazove bol.

7. Testisi
Ovo je vrlo osetljivo područje zato budite nežni i oprezni. Obratite pažnju i na deo između testisa i anusa za koji se veruje da je muška G tačka.

8. Unutrašnjost bedara
Ova zona je nešto veća i tu su najosetljiviji nervni završeci. Nežan dodir prstima ili jezikom budi sva čula. Namažite dlanove losionom i masirajte taj deo.


S. O.