Broj 235
Početna > Zanimljivosti > Muške greške i zablude

Seks-teme

Muške greške i zablude

Muškarci verovatno misle da su nepogrešivi u seksu, ali da li je stvarno tako?

1. Ako ste vodili ljubav s jednom ženom, to ne mora da znači da će svaka sledeća imati iste želje i potrebe. Istražite i pre samog čina popričajte bez stida sa svojom partnerkom šta ona voli u seksu kako biste doživeli pravu erupciju strasti.

PREDLOG PITANJA:

1. Koliko ti je bitna predigra?
2. Koje su ti erogene zone?
3. Da li voliš oralni seks pre samog odnosa?
4. Koliko dugo voliš da seks traje?
5. Koja ti je omiljena poza?
6. Da li imaš neke fetiše?
7. Da li voliš nežan ili grub seks?
8. Da li voliš da se ljubiš za vreme seksa?

2. Bitno je znati u kakvoj ste vrsti odnosa. Žene se ipak više vezuju za svoje seksualne partnere, tako da je postavljanje stvari i definisanje međusobnog odnosa pre samog srljanja u seks veoma važno. Kako bi se žena u potpunosti opustila bez osećanja iskorišćenosti, treba da ima barem mali uvid šta može da očekuje od svog seksualnog partnera. Naravno, ovo ne važi za one koji su u dugogodišnjoj vezi ili braku.

3. Ako žena ne doživi orgazam svaki put, to ne znači da sa njom nešto nije u redu. Jezik ili prstić ponekad nisu dovoljni.

4. Koliko je dugačak penis nije zaista toliko bitno, ima nešto i u debljini. Ogroman muški polni organ je često i neprijatan jer je prosečna dubina vagine 12 centimetara.

5. Nežne reči i komplimenti su neophodni. Muškarci se vizuelno lože dok žene ipak padaju na lepe reči.

6. Najveća greška većine muškaraca jeste to što automatski beže iz kreveta čim se seks završi. Za pripadnice nežnijeg pola to je najbitniji deo kada vole da pričaju i da se maze u vašem zagrljaju jer se tada osećaju voljeno i sigurno. Ako ovo smatrate gubljenjem vremena, naučite da volite ovaj mali ritual jer će vas onda i ona više voleti.