Broj 23
Početna > Zanimljivosti > NEŽNA, SEKSI ILI...

NEŽNA, SEKSI ILI...

Jedini deo odeće kome ne smeta bilo kakva vremenska promena ili velika razlika u temperaturi jeste donji veš. Od vašeg stila oblačenja zavisi i kakav će biti vaš donji veš. Kažu da donji veš u većini slučajeva predstavlja vaše unutrašnje „ja". Upravo zato se smatra da intimno rublje govori o čoveku više nego druga odeća

Duboke i bele (ili u boji kože) gaćice odaju signale tipa: Ne večeras dragi...
  Žena koja nosi ovakav donji veš verovatno nosi i široku odeću, njoj često samopouzdanje nije jača strana. To je žena koju ne pokreće mašta i koja nema dovoljno samopouzdanja u sopstvenu ženstvenost i seksualnost.
  Đavolica u crvenom. Crveni i gotovo uvek čipkani donji veš deluje veoma seksi, provokativan je i nosi se da bi probudio ili podstakao maštu. Mnoge žene kažu da ih nošenje provokativnih gaćica pali, kao i njihove partnere.
  Bledoružičasti (roze) veš ukazuje da je ona koja ga nosi vrlo topla i ženstvena. Definitivno nije tip žene koja dominira, ona uživa u igranju nežne uloge u vezi. Uživa u nežnim izlivima osećanja i u maženju kraj vatre. rilin Monro nije nosila gaćice, tvrdeći da se tako
  Žena koja ne nosi veš. Poznato je da Me oseća slobodnije. U današnje vreme žena koja ne nosi veš, spremna je na sve i nju nije je lako postideti. Međutim, većina muškaraca misli da je to promiskuitetno.
  Žena mekog i nežnog dodira je ona koja preferira saten. Ona je uvek spremna na flert, ali bez grubosti. Njen veš je vrlo oskudan, ali nikada providan. Žena koja ga nosi, veoma je ženstvena i čulna.
  Famme fatale ili vamp. Elegantni crni veš otkriva da je žena koja ga nosi vrlo prefinjena, senzualna i sofisticirana, samouverena je i dobro se oseća u svom telu, voli zabavu i avanturu.
 
  Kod nas su uglavnom i dalje moderni modeli u stilu koji je ovde prikazan kao vamp iako se prodaju i sportski i romantični modeli. Vredi probati nešto novo jer će vam promena prijati iako se taj deo odeće ne primećuje. Za vašu promenu ćete znati samo vi i naravno onaj do koga vam je stalo.
 
Autor: Suzana Stanarević