Broj 229
Početna > Zanimljivosti > Zodijački znaci u krevetu

Horoskop i seks

Zodijački znaci u krevetu

Kako seksualnu igru zavođenja doživljavaju pojedini znakovi Zodijaka? Otkrijte ko su najbolji ljubavnici, ko voli da eksperimentiše, a ko će vam ispuniti skrivene želje

ONA

OVAN
Žena Ovan je izuzetno strastvena, voli seks i nežne poljupce. Prija joj i nežan dodir po licu, ali i masaža čitavog tela. U ljubavnoj igri uvek vodi glavnu reč. Njeno celo telo je erogena zona.
BIK
Ženu najsenzibilnijeg znaka Zodijaka krasi neverovatna moć zapažanja, izoštrena su joj čula mirisa i sluha. U ljubavnim akcijama je veoma oprezna i promišljena, nikad se ne zaleće. Favorizuje „misionarsku pozu", a u spavaćoj sobi se ne libi da partneru jasno stavi do znanja šta rasplamsava njenu strast.
BLIZANCI
Lako ih je voleti, ukoliko s njima ne planirate ozbiljniju vezu. Pune energije, predstavnice ovog znaka su neobično inteligentne i izuzetno komunikativne. Uzbuđuje ih nakit na muškarcu, dok one nisu preterano opsednute kinđurenjem. Vole dugačke ljubavne predigre.
RAK
Pripadnica ovog znaka vrvi od emocija i žudi za udobnostima koje joj pruža spavaća soba - konformista je. Luda je za masažom stopala! Bar kad je seks u pitanju, muškarac koji je spreman da joj ispuni tu želju, zauvek će vladati njome.
LAV
Lavice krasi magnetna privlačnost i vrlo neobičan smisao za humor. Verovali ili ne, one uživaju dok partner češljem prolazi kroz njihovu kosu. Muškarac je za Lavice isključivo ljubavni rob koji im služi da ispunjava želje.
DEVICA
U ljubavi Device tragaju za kvalitetom, nikako za kvantitetom. Upravo zato imaju veoma malo pravih ljubavnih veza. Žene Device često glume zavodnicu, a da bi izazvale sažaljenje suprotnog pola, pretvaraju se da su bolesne ili premorene. Vole seks pod tušem.
VAGA
Ovim znakom vlada Venera, i zato retko ko može da joj odoli. U krevetu je treba svlačiti lagano ili je pustiti da izvede striptiz. Vešta je ljubavnica, u stanju je da veoma brzo raspali partnerovu maštu.
ŠKORPIJA
U ljubavi je posesivna, a u seksu nestalna, neprestano teži novim osvajanjima. Njena erogena zona su - dlanovi! Ukoliko ima strpljenja da je nežno milujete po njima, njen partner je obavio pola posla. Ne podnosi neodlučne muškarce.
STRELAC
Predstavnica ovog znaka je rođena pod srećnom zvezdom, a nije ni svesna toga! Njene erogene zone su noge, kojima voli da obujmi partnera tokom ljubavne igre. Sklona je avanturi i voli duge predigre.
JARAC
S njima treba imati mnogo strpljenja, jer potajno žude za udvaranjem. Sklona ironiji i ismevanju svih, predstavnica Jarca posebno ismeva partnera s kojim je trenutno u vezi. Voli poljupce i prijaju joj male nežnosti. Dominantna je u vezi i ne trpi nesposobnog partnera.
VODOLIJA
U ljubavi se ne oslanjajte na nju. U seksu je divlja i uzbudljiva. Estetika joj je na prvom mestu, a teško deli komplimente. Njen životni moto je - u ratu i u ljubavi sve je dozvoljeno! Kad se domogne „plena", vrlo brzo ga izgustira, odbaci i ide dalje. Nezajažljiva je u seksu.
RIBE
Ljubomorne su i mnogo brinu o svom izgledu. U seksu su fetišisti, pa tako izuzetnu pažnju poklanjaju stopalima i noktima. Vole partneru jasno da stave do znanja za čim žude u krevetu. Nju je lako postideti, ali i nasmejati, pa tako duhovit muškarac uvek nađe pravo mesto u njenom životu i spavaćoj sobi.

ON

OVAN
Muški predstavnici ovog znaka obožavaju da upražnjavaju seks. Vizuelni su tipovi, što znači da se ne okreću za svakom ženom. Imaju istančan ukus. Izluđuje ih crveni lak na noktima, ali i oralni seks. Vole da gledaju partnerku u oči dok vode ljubav.
BIK
Muškarci rođeni u znaku Bika nikad ne zaboravljaju glas voljene osobe, niti miris parfema koji ona koristi. Ludi su za šaputanjem na jastuku. Nije bitno šta ćete mu reći dok vodite ljubav, već način na koji ćete to izgovarati. Leđa i uši su mu erogene zone.
BLIZANCI
Predstavnici Blizanaca važe za vešte ljubavnike koji, kada opaze „plen", ne odustaju sve do postizanja cilja. Ne podnose žene koje nemaju svoje „ja", a dive se samouverenim i realnim. Dok vode ljubav, Blizanci uvek gledaju partnerku u oči. Inače su velike maze.
RAK
Istančanih emocija i često melanholične, Rakove krasi neobična intuicija. Niko kao oni nije u stanju da poljulja vaš ego. Obožavaju poljupce i suptilne dodire jezikom po celom telu jer su romantični i vole da sanjare.
LAV
Lavovi su prirodne vođe koje vole da im partnerke laskaju i da ih poštuju. Da biste odoleli njihovom šarmu, morate da budete od kamena. Ne tolerišu konkurenciju drugih muškaraca. Iako u početku deluju stidljivo, izuzetno su vešti ljubavnici.
DEVICA
Muškarac u znaku Device ne trpi agresivnost u ljubavi, niti u životu. Neobično je nežan i to ne krije. Frustriran je i radoznao. Kad voli, to je istinski i svoju ljubav dokazuje krajnje jednostavno. Prava je maza u krevetu.
VAGA
Predstavnik Vage je romantičan i sklon samozaljubljivanju. Sebičan je i racionalizuje čak i ljubav, što izluđuje okolinu. Poseduje neverovatan osmeh, o kojem ste godinama sanjarili, pa je njegova privlačnost logična i stvarna. U seksu je izuzetno kreativan.
ŠKORPIJA
Ukoliko ste preterano emotivni, a za oko vam je zapala Škorpija, bežite glavom bez obzira! Muškarci rođeni u ovom znaku su potpuno nezainteresovani za mišljenje drugih. Vole seks na brzaka i ne biraju ni mesto, ni vreme za to.
STRELAC
Prema okolini je filozofski nastrojen, pa je ponekad i neshvaćen. U seksu je sasvim spontan, neprestano u potrazi za avanturom i dokazivanjem. On uvek izgleda kao da je u potrazi za čvrstom vezom, a u stvari traži avanturu! Voli ljubavni položaj u kojem je iznad partnerke.
JARAC
Ambiciozan Jarac i u spavaćoj sobi nastoji da se pokaže u najboljem svetlu. Jedino za čim žudi je da čuje da je poželjan, fatalan, dobar i pametan. U ljubavi je puritanac. Teško donosi odluku o braku, a na onu o razvodu i ne pomišlja. Kad jednom raskine vezu, to je zauvek.
VODOLIJA
Može da ima bezbroj partnerki, ali istinski voli samo jednu. Predstavnik ovog znaka čezne i žudi za svim onim što je nepoznato i neproživljeno. Obožava avanture i u stanju je da vodi ljubav na bilo kom mestu, čak i u prisustvu „posmatrača".
RIBE
Osetljivi i ranjivi, muškarci Ribe su veliki sanjari. U ljubavi su prilično sebični. Vole izazove svake vrste, a njihov urođeni entuzijazam treba pothranjivati razumevanjem i pažnjom. U njihovom životu, na prvom mestu je vođenje ljubavi.