Broj 228
Početna > Zanimljivosti > Letnje seks-igrice

Rashladite se, vrelo

Letnje seks-igrice

Tokom vrelog letnjeg dana, kada je temperatura toliko velika da vam se ništa drugo ne radi, seks zvuči kao vrlo primamljiva opcija. Sve što vam treba je malo inicijative. Evo nekoliko saveta za rashlađivanje koji vam mogu ne samo pomoći nego i obogatiti seksualni život.

1. Pod tušem
Jedna od zanimljivih varijanti, za one bez klima-uređaja, jeste zajedničko tuširanje u mlakoj vodi koja će vas osvežiti i stimulisati za neke nove poze. Biće još interesantnije ukoliko u dvorištu imate tuš koji je sakriven od pogleda. To će vam sigurno rasplamsati maštu.

2. Vruće igrice s hladnim namirnicama
Rashladite se sladoledom, kockicama leda ili zaledite omiljeno bobičasto voće. Pri tome se ne misli da prvo pojedete sladoled, pa onda navalite jedno na drugo, nego da iskoristite sve te hladne namirnice za seks-igrice. Nemojte da zaboravite na dodatni unos tečnosti, koja će sprečiti telo da „prokuva" prilikom letnjih aktivnosti.

3. Osveženje na pločicama

Staklene, drvene i keramičke površine, kao što su stolovi, podovi i drugi nameštaj, mogu da posluže kao zanimljiva alternativa krevetu, koji će vas dodatno zagrejati. Ukoliko živite u kući, podrum ili garaža mogu da posluže kao mesta za letnje osveženje.

4. Na otvorenom
Za one smelije uvek postoji opcija za seks na otvorenom, posebno za vreme vrelih letnjih noći pod zvezdanim nebom. Na primer, terasa, balkon ili senka oraha u vašem dvorištu mogu da posluže kao savršena mesta. Naravno, bez obzira na to koliko odlučni bili da probate seks na otvorenom, ne zaboravite da komšije imaju otvorene prozore i da se čuje svaki zvuk, pa tako i vaši uzdisaji. Budite pažljivi!

5. Manje dodira, više strasti
Kada nam je vruće, ne volimo preterano da nas drugi ljudi dodiruju i smeta nam sve što stvara dodatnu toplinu. Zbog toga pokušajte da praktikujete poze u kojima se dodirujete što manjom površinom tela. Nemojte zaboraviti ni oralni seks koji manje iscrpljuje od normalnog seksa.


S. O.