Broj 227
Početna > Zanimljivosti > Nose se pletenice

Hit frizura ovog leta

Nose se pletenice

Pletenica može da bude potpuno jednostavna ili veoma komplikovana, glatka ili raščupana, podignuta ili poluraspuštena i zbog svega toga je savršen izbor za vašu novu omiljenu frizuru

Biti drugačiji i inovativan nije lak zadatak, a ako govorimo o frizurama, malo koja može da postigne to što može pletenica. Kraja kombinacijama zaista nema, a s obzirom na to da je ona hit sezone, možete da isprobate neku od frizura koje ćemo vam ovde ponuditi.

Jednostavna pletenica
Ako zbog posla ili obaveza nemate vremena da se bavite svojom kosom ili ako vam zbog vrućine smeta puštena i isfenirana kosa, jednostavna pletenica je idealna frizure za sve uslove i za dame svih godina. Lako se održava i na plaži, dobra je kao dnevna frizura, ali je i sjajno rešenje za večernji izlazak.

Francuska pletenica
Francuska pletenica je jedna od najboljih frizura za dugu kosu i vrelo leto. Može da bude potpuno otkačena i neobavezna za žene koje vole da pomeraju granice i budu drugačije ili uredno ispletena i kao takva odgovarajuća za sve prilike. Jedina mana ove pletenice je komplikovana procedura pravljenja.

Pletenica u punđi
Iako će vam za pravljenje ove pletenice verovatno biti potrebna pomoć frizera, nećete zažaliti jer će krajnji rezultat biti fantastičan. Pletenica upletena u punđu daje lep, uredan i prefinjen izgled i odlična je za svečane prilike, ali i za večernji izlazak.