Broj 227
Početna > Zanimljivosti > Kako se neguje Iva Štrljić

Kako se neguje Iva Štrljić

Kako izgleda tvoja zimska, a kako letnja kozmetička rutina?
Veliku pažnju poklanjam nezi lica. Pijem puno vode, što je vrlo važno. Šminku uvek skidam sapunom, onda uradim piling i na kraju lice dobro natopim kremom. Noću stavljam antirid i nikad se nije dogodilo da sam zaspala sa šminkom.

Da li ti je bitno da imaš preplanuo ten?

Iako volim lepu, svežu boju lica, moram priznati da me uvek raduje kad pocrnim. Tada imam osećaj da mi sve lepše stoji. Tokom godine se ne sunčam, a kad počnu da se približavaju topliji dani, odem par puta u solarijum na pet minuta. Na moru boju uglavnom dobijem plivajući.

Koje boje lakova za nokte nosiš tokom leta, koji su ti omiljeni?

Nokte na nogama volim da lakiram tamnoljubičastim ili bordo tonovima dok na rukama uvek imam do perfekcije urađen francuski manikir gelom. Od njega ne odustajem jer je uvek savršeno uredan i ne kvari se pa vam ruke uvek izgledaju negovano.

Šminkaš li se na 30+ stepeni i šta od šminke koristiš?

Šminkam se uvek, osim na moru. Naravno, po velikim vrućinama mnogo blaže. Koristim puder, korektor, rumenilo sa šljokicama, maskaru i sjaj za usta.

Bez kog kozmetičkog preparata ne bi mogla?

Bez stare dobre Nivee, koju su još naše bake koristile. Iako je sasvim obična i svašta je nešto smišljeno na ovom svetu posle nje, ona mi ipak i dalje najviše prija.

Možeš li sa nama da podeliš najbolji savet koji si dobila kada je nega u pitanju?

Savet je vezan za ishranu. Svakodnevno jedem grejp jer on podmlađuje. Grejp zaista ima čudotvorne moći kada govorimo o mladolikosti kože. Meni nijedan dan ne protekne bez bar jednog pojedenog grejpa i znam da time mnogo činim za svoju kožu!