Broj 226
Početna > Putovanja > Odmor bez granica

Hotel “Ekies-all senses resort” na Halkidikiju

Odmor bez granica

Idealna destinacija za sve koji bi hteli da se prepuste idiličnom abijentu i pravom odmoru za dušu

Lokacija
Ukoliko želite da osetite pravi duh Grčke, preporuka je hotel “EKIES – ALL SENSES RESORT” na Halkidikiju. Okružen borovom šumom i smešten na predivnoj plaži, hotelsko zdanje je idelano mesto da se opustite i u potpunosti zaboravite svekodnevne brige.

Feng šui stil
Veliki broj turista i ovog leta privlači moderan enterijer hotela koji predstavlja spoj originalnosti i feng šui filozofije zbog čega je okruženje idealano za odmor.
Prilikom uredjenja hotela korisćeni su puno drvo i sivi mermer u kombinaciji sa metalom o čelikom. Ceo ambijent ima za cilj da se u njemu gosti osećaju opušteno i prijatno.
Hotel je povezan sa predivnom pesčanom plazom i snažno naglasava osećaj bliskosti sa prirodom. Nenametljiv način  projektovanja hotela ostavlja snažan utisak na svakog posetioca. Zasigurno ćete izgubiti osećaj na vreme dok uživate na lezaljci na obali mora ili na udobnom eko dušeku pored bazena okruženi mirisom borovine i mora.

Bogata hotelska ponuda
U hotelskoj ponudi je 64 soba i svaka je opremljena jedinstvenim namestajem. Sklop prirodnih materijala i feng šui filozofije učiniće da ne želite da izadjete iz sobe. Bilo da iz sobe imate pogled na more ili borovu šumu, jedno je sigurno, čitav prizor neće vas ostaviti ravnodušnim.