Broj 221
Početna > Planeta > Pet stvari koje niste znali o Sari Džesiki Parker

Pet stvari koje niste znali o Sari Džesiki Parker

1. Odrasla je s majkom, očuhom i sedmoro braće i sestara. Odmalena je išla na kurseve pevanja i baleta.
2. Iako je režiser serije Seks i grad Daren Star bio odlučan da Sara igra glavnu ulogu, ona je u početku imala sumnje povodom angažovanja u seriji gde se radnja odvija oko seksa. Na kraju, pristala je jer je jedina od četiri glumice sklopila ugovor po kojem nije obavezana da se pojavi obnažena.
3. U maju 1997. se udala za glumca Metjua Broderika, s kojim se upoznala preko svog brata. Venčali su se u istorijskoj sinagogi koja se više ne koristi u religiozne svrhe, a oboje se smatraju „kulturnim Jevrejima".
4. Dugo je gradila karijeru i pokušavala da dostigne holivudske visine, pa je materinstvo odlagala do trideset sedme godine. U oktobru 2002. godine, Sara i Metju dobili su sina Džejmsa Vilka Broderika, u čast glumca Džejmsa Broderika, Metjuovog oca. Nekoliko godina kasnije, par je uz pomoć surogat majke dobio i blizance.
5. Iako drugi deo filma Seks i grad nije dobio dobre kritike, Parkerova je najavila snimanje trećeg dela i izjavila da postoje neke sitnice u priči o četiri Njujorčanke koje su ostale nerešene, te da ima materijala za novi film.