Broj 221
Početna > Zanimljivosti > KAKO UKRASITI PUNĐU ZA VENČANJE?

DETALJI ZA KOSU

KAKO UKRASITI PUNĐU ZA VENČANJE?

Došao je veliki dan kad vaša crkvena zvona zvone, a vi ste se opredelile da napravite elegantnu i klasičnu punđu. Evo nekoliko ideja na koji način možete da ukrasite frizuru

Fascinatori su rajfovi na kojima se, pored velikih pera, mogu naći efektni detalji od čiške, bele svile ili mrežica. Ovaj detalj u kosi se najbolje uklapa uz niske punđe. Ukoliko imate jednostavnu venčanicu, raskošan fascinator bi vam dobrodošao.

NISKA PUNĐA - Fascinatori su rajfovi na kojima se, pored velikih pera, mogu naći efektni detalji od čipke, bele svile ili mrežica. Ovaj detalj u kosi se najbolje uklapa uz niske punđe. Ukoliko imate jednostavnu venčanicu, raskošan fascinator bi vam dobrodošao.

PUNĐA NA SREDINI - Svečane trake za kosu ili ukras od kristala zakačen na punđu odličan je detalj, pogotovo ukoliko je vaša venčanica raskošna.

VISOKO POSTAVLJENE PUNĐE - Cveće u kosi je romantičan i veoma aktuelan detalj za venčanje, posebno kad se nosi sa strane punđe.

TOP-SAVET: Ukoliko šijete venčanicu, od istog materijala možete dati da vam se napravi ukras za kosu koji će krasiti vašu punđu.