Broj 22
Početna > Zanimljivosti > KUPAĆI KOSTIMI

Pripremite se za leto

KUPAĆI KOSTIMI

Dolazi leto! Pre nego što odlučite kakav tip kupaćeg kostima želite, dajte sebi vremena, i dobro proanalizirajte svoje telo. Zapišite na papir svoje najjače adute i najslabije tačke. Možda ćete hteti da privučete pažnju na svoj ravan stomak, a da prikrijete nešto veće kukove... Budite iskreni prema sebi, nemojte biti previše kritični, ali ni nerealni. Neka kupaći kostim istakne ono najbolje na vama

Male grudi vizuelno ćete povećati ako izaberete gornji deo kupaćeg kostima koji je lagano nabran, skupljen, ima dva sloja, volančiće, detalje ili ako je jarkih boja. Ako volite jasne linije, najbolje je da izaberete kupaći koji ide oko vrata i ima manji izrez.

  Ako imate velike grudi, najvažnije je da izaberete čvrst kupaći kostim, po mogućnosti sa trakom ispod grudi koja će grudima dati čvrstinu. Izaberite jednostavnije krojeve tamne boje ili kupaći tamne podloge u kombinaciji s drugim bojama.

  Ako imate veći obim struka nego što želite, pažnju s njega ćete skrenuti tako što ćete izabrati jednodelni kupaći u tamnoj boji i sa izraženim uzorcima po njemu jer će se na taj način izgubiti obrisi vašeg struka. Možete se odlučiti i za jednodelni kupaći koji je sastavljen iz dva različita dela, ali i za one koji će vam naglasiti grudi.

  Ako imate jake kukove i bedra, idealan kupaći koji će ih malo više prekriti mora da ima donji deo koji je veći, u obliku šortseva ili suknjice, i u tamnoj boji. Dobar izbor je i kupaći u kombinaciji boja gde je donji deo taman i jednobojan, a gornji drugačiji.
 
Autor: Suzana Stanarević