Broj 217
Početna > Zanimljivosti > Sve njene ljubavi

Veze koje žena treba da proba

Sve njene ljubavi

Pre „onog pravog", s kojim će provesti život, svaka žena treba da ima nekoliko prolaznih ljubavi i avantura: starijeg frajera koji će joj preneti iskustvo, seksi tipa za jednu noć, letnju romansu i ponekog lošeg momka

Prva ljubav
Svaka žena seća se svoje prve ljubavi. Koliko god daleko bio vaš prvi momak i koliko god vremena da je prošlo, prvi poljubac i prvi leptirići u stomaku nikad se ne zaboravljaju.

Zločesti dečko
On vas voza, laže, ne odgovara na pozive, ali vi se i dalje palite na njegov zavodnički pogled i zagrljaje koje vam daje na kašičicu. Ovaj tip muškarca naučiće vas da cenite dobrog momka, kada se pojavi.

Letnja romansa
On će učiniti da provedete najromantičnije leto bez planova i uslova, a ostaće vam u sećanju kao lepa letnja avantura.

Veza na daljinu
Udaljenost će u vama probuditi romantičara koji čezne i piše ljubavna pisma. S njim ćete deliti kasne noćne razgovore i još više uživati kad se konačno sretnete.

Stariji frajer
On je ozbiljan, sofisticiran i posvetiće vam svu pažnju ovoga sveta. On tačno zna šta treba da vam kaže. I na koji način.

Seksualni predator
S njim ste samo zbog seksa. Sva vaša komunikacija van spavaće sobe prestaje. Ali, zato je u krevetu pravi majstor.

Nedostižni frajer

Muškarac koji je nedostižan, bilo da je oženjen, živi daleko ili je emocionalno neuhvatljiv, probudiće u vama lovca. Pomislićete da ste vi ona prava koja će uspeti da ga preobrazi. Verovatno nećete uspeti, ali svakako će to biti zanimljiv izazov.

Frajer za jednu noć
Ovaj tip će vam jednostavno pružiti užitak i biće to seksualno oslobađajuće iskustvo bez ikakvih obaveza. S njim ćete uživati bez brige hoće li sutra nazvati ili neće. U tom trenutku bićete seksi i puni samopouzdanja i zato uživajte u noći prepunoj strasti i oslobodite se krivice.

Momak koji vas voli više nego vi njega
On koristi svaku priliku da vam pokaže koliko vas voli. U društvu priča koliko ste posebni i ponosan je na vas. Nije ni tako loše biti s nekim ko vas obožava.

Neko kao vi
S ovim tipom imate toliko toga zajedničkog, delite iste prijatelje, interese, karijeru. Veza sa „samim sobom" može da bude zgodna sve dok ne počnete da nervirate jedno drugo.

Moderan muškarac
On zna da uključi veš-mašinu, nije mu teško da kuva... Nije loše videti kako je biti u vezi s ovakvim muškarcem, ali, pripazite, pored njega vi biste mogli da se osetite kao jača polovina.

Onaj pravi
Smisao zabavljanja i eksperimentisanja i jeste potraga za onim pravim. S njim je konverzacija lagana, privlačnost magnetska i oboje želite iste stvari od života. On možda ima ponešto od svakog bivšeg, ali je, jednostavno, savršen miks koji vama odgovara.     

M. P.