Broj 217
Početna > Planeta > Pet stvari koje niste znali o Paris Hilton

Pet stvari koje niste znali o Paris Hilton

1. Rođena je 17. februara 1981. u Njujorku kao najstarije dete Ričarda Hiltona i Keti Ričards. Naslednica je lanca hotela „Hilton", kao i ogromnog bogatstva.

2. Postala je poznata kada je snimila kratki porno-film s tadašnjim dečkom Rikom Solomonom. U junu 2004. Rik objavljuje DVD pod nazivom Jedna noć sa Paris. Iako ga je prvo tužila, posle nagodbe tužba je povučena, a ona je dobila oko pola miliona dolara i pravo na procenat od zarade filma. Sav novac dala je u dobrotvorne svrhe.

3. Nedavno je otkrila da želi da se uda za svog dečka Si Vejtsa, sa kojim se zabavlja više od godinu dana. „Si je najbolji dečko koga sam dosad imala. Ponekad baš razmišljam o majčinstvu i nadam se deci u budućnosti", rekla je.

4. Često se pojavljivala u javnosti sa svojom čivavom Tinkerbel, koja je kupljena za 3.000 evra. Početkom 2004. godine njena ljubimica bila je „autor" memoara Dnevnik Tinkerbel Hilton, a sledeće godine Paris je objavila i knjigu s mnoštvom njenih fotografija i saveta u vezi s negom bogataških pasa. Iako je javnost nije shvatila previše ozbiljno, knjiga je dospela na listu bestselera Njujork tajmsa.

5. Nakon što se dokazala kao dizajnerka odeće i obuće, a potom i parfema, Paris je odlučila da proširi biznis i pokrene svoju kozmetičku liniju. Tokom narednih meseci na tržištu će se pojaviti losioni za telo i kreme za lice s potpisom čuvene trendseterke.

Milica Prelević